Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Προμηνύεται πραγματικό χάος με τους αλλοδαπούς στην Ευρώπη! Τι αποκαλύπτουν οι Βρετανοί, vid - Δυστυχώς η καταστροφή είναι έτοιμη να ξεσπάσει…


 Έρχεται πραγματικό χάος με την παράνομη μετανάστευση!!!

Στο βρετανικό GBN αναφέρουν σε σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση:

«Η ιδέα ότι θα μπορούσαμε να λάβουμε βοήθεια από την Ε.Ε. τώρα για να αντιμετωπίσουμε την μεταναστευτική κρίση στην Μάγχη δεν υπάρχει καν στο τραπέζι.

Για 1η φορά, αρχίζουμε να βλέπουμε ακόμη και τους πιο ένθερμους φιλοευρωπαϊστές να αφυπνίζονται για το γεγονός ότι έχουν δημιουργήσει ένα ολόκληρο και απόλυτο τέρας εδώ κι ότι τεράστια προβλήματα σχετίζονται με την μαζική, ανεξέλεγκτη, παράνομη και νόμιμη μετανάστευση…

Οι αλλοδαποί μετανάστες παντού γύρω από την Ε.Ε προκαλούν οικονομικά προβλήματα… συγκεκριμένα προβλήματα στέγασης… Δεν υπάρχουν αρκετά σπίτια ή γιατροί ή σχολεία, ώστε να μπορούν να οργανώσουν μια ξαφνική είσοδο εκατοντάδων χιλιάδων και πιθανότατα εκατομμυρίων μεταναστών μέσα σε ένα κράτος!!!! Το σύστημα απλώς αδυνατεί να το διαχειριστεί!!!!!

Το μεγαλειώδες σχέδιο για να σώσουμε την Ευρώπη από ένα πρόβλημα που η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση δημιούργησε θα είναι να φαλιρίσουμε τους Ευρωπαίους προκειμένου να σώσουμε τον πλανήτη!!!!!!».

Δείτε το βίντεο:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-ANSA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις