Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Βουρκωμένες Ουκρανές συντρίβουν την προπαγάνδα: «Πούτιν σε ευγνωμονούμε», vid

 


«Εδώ δεν υπάρχει μίσος στα μάτια των ανθρώπων»!

Για όσα σας δείξουμε παρακάτω δεν απαιτούνται πολλά λόγια. Θα αφήσουμε τα βίντεο να “μιλήσουν”.

Στο πρώτο απόσπασμα (και το πιο πρόσφατο), μία Ουκρανή που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα της (άγνωστο πότε ακριβώς) αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της.

Κι αυτό για να μάθει, σύμφωνα με την ίδια, ο κόσμος τι στα αλήθεια γίνεται στη Ρωσία. Όχι δηλαδή όσα μεταδίδουν νυχθημερόν τα ΜΜΕ της Δύσης…

Με τρεμάμενη φωνή περιγράφει πως η ίδια και άλλοι συμπατριώτες της μπορούν να μιλούν ουκρανικά και γενικότερα να μην κρύβουν την ταυτότητά τους χωρίς να τους περιφρονούν, πράγμα που σήμερα πολύ δύσκολα θα το συναντήσει κανείς στην Ουκρανία του “απελευθερωτή” Ζελένσκι.

«Ευγνωμονώ τη Ρωσία που ήρθα εδώ. Είμαι στο σπίτι μου», είπε με βουρκωμένα μάτια:

Στο δεύτερο βίντεο, μία νεαρή Ουκρανή πρόσφυγας που κατοικεί στη Ρωσία και είναι μητέρα ενός 2χρονου παιδιού, περιγράφη την μεταχείριση που είχε από το ρωσικό κράτος και τους απλούς πολίτες καταλήγοντας:

«Καλοσυνάτοι, ευγενικοί, ανεκτίμητοι άνθρωποι. Η τράπεζα ενέκρινε στεγαστικό δάνειο και τώρα θα μπορούμε να ζήσουμε στο δικό μας διαμέρισμα. Τι θέλω να σας πω. Ήμουν άφραγκη όλη μου τη ζωή. Η μητέρα μου με φρόντιζε.

Πουθενά δεν μπορούσα ακόμα και ως Ουκρανή πολίτης να χρηματοδοτήσω το δικό μου σπίτι να έχω τη δική μου γωνιά. Ευγνωμονώ τη Ρωσία! Ευγνωμονώ τον Πούτιν! Ο Θεός να του δίνει υγεία για εκατομμύρια χρόνια.

Αυτός ο άνθρωπος δημιούργησε μία αυτοκρατορία. Την ισχυρότερη χώρα στην οποία μία γυναίκα όντας μόνη μπορεί να υποστηρίξει το παιδί της»:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις