Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

O Xαράρι κρούει «συναγερμό για το Ισραήλ και την Νέα Τάξη Πραγμάτων – ΒΙΝΤΕΟ - Ο δρόμος για τον έναν ηγέτη πρέπει να ετοιμαστεί...

 


Τα πνεύματα παραμένουν οξυμένα στο Ισραήλ σχετικά με τον αμφιλεγόμενο νόμο, ο οποίος περιορίζει την εξουσία του Ανώτατου Δικαστηρίου. Οι επικριτές κατηγορούν ότι η δικαστική αναμόρφωση θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για μια πιο αυταρχική κυβέρνηση, αφαιρώντας τηΝ δυνατότητα άσκησης ελέγχου στην ισραηλινή εκτελεστική εξουσία.

Όταν όμως σε όλο αυτό εμπλέκεται ο Χαράρι, κάτι άλλο κρύβεται σίγουρα!!!

Ο συνομιλιτής και σύμβουλος του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ και του Κλάους Σβαμπ θέλει πολιτική αλλαγή στο Ισραήλ και ήδη, εδώ και καιρό, έχει γράψει μανιφέστο, προκειμένου να ξεσηκωθεί ο κόσμος στην χώρα, στην οποία αναμένεται να «στεφθεί» ο παγκόσμιος «βασιλιάς» της νέας εποχής που επιδιώκεται να επιβληθεί στον πλανήτη!

Εχθρός σε αυτή την κατεύθυνση είναι η ορθόδοξη εβραϊκή λογική, η οποία επιδιώκεται να χάσει την εξουσία, έτσι ώστε να λυθούν μέσω αμοιβαίων υποχωρήσεων τα προβλήματα, κυρίως μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης και ακολούθως να ανοίξει ο δρόμος για την πολυδιαφημισμένη Μεγάλη Επανεκκίνηση με ένα σωτήρα να δίνει φαινομενικά λύσεις στα προβλήματα που τεχνηέντως δημιουργήθηκαν!

Όπως αναφέρει ο Χαράρι:

«Στο Ισραήλ, έχουμε μόνο έναν έλεγχο πάνω στην εξουσία της κυβέρνησης, κι αυτός είναι το Ανώτατο Δικαστήριο.

Δεν υπάρχει πραγματικά καμία διαφορά μεταξύ της κυβέρνησης και της νομοθετικής εξουσίας, δεν υπάρχουν χωριστές εκλογές όπως στις ΗΠΑ. Αν κερδίσεις την πλειοψηφία στην Κνεσέτ, στο Κοινοβούλιο, διορίζεις την κυβέρνηση.

Κι αν διαθέτεις 61 μέλη της Κνεσέτ που ψηφίζουν φέρ’ ειπείν έναν νόμο να αφαιρεθούν τα δικαιώματα ψήφου από τους Άραβες πολίτες του Ισραήλ, υπάρχει ένας μόνο έλεγχος που μπορεί να το εμποδίσει αυτό από το να γίνει νόμος της χώρας κι αυτό είναι το Ανώτατο Δικαστήριο.

Και τώρα η κυβέρνηση Νετανιάχου προσπαθεί να εξουδετερώσει ή να καταλάβει το Ανώτατο Δικαστήριο

Τι θα συμβεί τη στιγμή που θα εξαλειφθεί αυτός ο τελευταίος έλεγχος της εξουσίας; Προσπαθούν ανοιχτά να αποκτήσουν απεριόριστη εξουσία.

Μόλις την αποκτήσουν, τότε θα αφαιρέσουν τα δικαιώματα των Αράβων, των LGBT, των γυναικών, των κοσμικών εβραίων (σ.σ. διεθνιστική ιδεολογία, το κοινό της νέας διεθνιστικής τάξης πραγμάτων)».

Δείτε το βίντεο, καθώς το πολιτικό παιχνίδι στο Ισραήλ αναμένεται να «χοντρύνει» και να κρίνει πολλά σε σχέση με την πορεία των παγκόσμιων πραγμάτων, δεδομένου πως η Ιερουσαλήμ συνιστά ανέκαθεν κομβική περιοχή για τα διεθνή κέντρα εξουσίας!!!

photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις