Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Mαρούσι: Συνελήφθησαν 2 ανήλικοι για ληστεία από κοινού, κατ’ εξακολούθηση


 Συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας (14-8-2023) στο Μαρούσι, δύο ανήλικοι ηλικίας 15 και 16 ετών από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στο πλαίσιο του αυτόφωρου. Κατηγορούνται για από κοινού, διαδοχική, διάπραξη και απόπειρα ληστείας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι κατηγορούμενοι πλησίασαν δύο ανήλικους, εκ των οποίων ο ένας αντιλήφθηκε τις προθέσεις τους και τράπηκε σε φυγή, ενώ ο δεύτερος, απειλήθηκε με μαχαίρι καθώς προσπάθησαν να του κλέψουν την τσάντα. Ωστόσο, αντιστάθηκε και κατάφερε να διαφύγει. Όταν ο δεύτερος ανήλικος επιχείρησε να διαφύγει, οι κατηγορούμενοι τον χτύπησαν στο πρόσωπο.

Λίγο αργότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι κατηγορούμενοι μαζί με δύο επιπλέον συνεργούς τους προσέγγισαν ομάδα ανηλίκων που βρίσκονταν σε κοντινό σημείο. Με σωματική βία και απειλές προχώρησαν στη βίαια αφαίρεση των πορτοφολιών ενός ανηλίκου. Οι αστυνομικοί που έφτασαν αμέσως στο σημείο εντόπισαν και συνέλαβαν με επιτυχία τους κατηγορούμενους. Στη συνέχεια προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, όπου και έγινε η ταυτοποίησή τους ως δράστες των προαναφερόμενων εγκλημάτων. Στη συνέχεια οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις