Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Έδειραν υπάλληλο Kαμερών στην Πάφο

 


Βούλγαρος υπάλληλος της εταιρείας των κινητών καμερών κατήγγειλε στην αστυνομία ότι Ελληνοκύπριος του επιτέθηκε και τον κτύπησε.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 28χρονου υπαλλήλου ενώ χθες το απόγευμα ενώ είχε σταθμεύσει το όχημα της εταιρείας σε περιοχή του χωριού Νέα Δήμματα ιδιωτικό όχημα στάθμευσε δίπλα του και ο οδηγός άρχισε να του φωνάζει και να τον βρίζει.

Σύμφωνα με την καταγγελία του υπαλλήλου της εταιρείας στην συνέχεια ο 44χρονος , όπως διαπιστώθηκε αργότερα, Ελληνοκύπριος τον απείλησε να μην μεταβεί ξανά στο σημείο αυτό και τον κτύπησε , προκαλώντας ζημιές και στο όχημα της εταιρείας, ενώ κατά την αποχώρηση του από το σημείο διαπίστωσε ότι είχε κλαπεί και η προειδοποιητική πινακίδα της εταιρείας με την οποία προειδοποιούνται οι οδηγοί ότι διεξάγεται έλεγχος ταχύτητας.

Με βάση τους αριθμούς εγγραφής που έδωσε στην αστυνομία ο υπάλληλος της εταιρείας συνελήφθη 44χρονος κάτοικος κοινότητας της περιοχής ο οποίος ωστόσο αρνείται κάθε ανάμειξη. Κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις