Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Θεσσαλονίκη: Μπαράζ ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ. στον Δενδροπόταμο – Eντοπίστηκαν ναρκωτικά και πιστόλι


 Επιχειρησιακή ενέργεια στην περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν την Πέμπτη αστυνομικοί των υφιστάμενων Διευθύνσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, στην περιοχή του Δενδροποτάμου πραγματοποιήθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, με τη συνδρομή συναδέλφων τους της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας και του Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Η επιχείρηση αφορούσε επίσης συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Επιχειρήσεων, των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας, Τροχαίας, Αλλοδαπών και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.

Ακόμη, στην επιχείρηση συμμετείχε αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών από τις Ειδικές Αστυνομικές Δυνάμεις Βορείου Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διενεργήθηκε ενδελεχής έλεγχος σε 74 άτομα και 20 οχήματα, καθώς και δύο έρευνες σε κατοικίες. Συνελήφθησαν δύο γυναίκες, ηλικίας 56 και 22 ετών, αφού βρέθηκαν στα σπίτια τους και κατασχέθηκαν:


• ποσότητα ηρωίνης και κοκαΐνης,

• ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,

• χρηματικά ποσά που σχετίζονται με τη διακίνηση ναρκωτικών,

• 4 κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για συναντήσεις και

• 1 πιστόλι με γδαρμένο σειριακό αριθμό, εξοπλισμένο με γεμιστήρα για δύο φυσίγγια.


Επίσης, στην ευρύτερη περιοχή του σταθμού των υπεραστικών λεωφορείων, οι αρχές συνέλαβαν έναν 40χρονο, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης και παράνομων χαπιών. Η αστυνομία διενεργεί συστηματικούς και καθημερινούς ελέγχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις