Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Ρωσία εναντίον Blackrock: Οι διεθνιστές φέρνουν την χούντα τους στην αυλή του Πούτιν – ΒΙΝΤΕΟ - Τι λένε οι Ρώσοι για την πολυεθνική που συμβάλλει στην αλλαγή πολιτεύματος στην Δύση;;;


 Ο Laurence Douglas Fink είναι Αμερικανός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας. Είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της BlackRock, μιας αμερικανικής πολυεθνικής εταιρείας διαχείρισης επενδύσεων.

Συμμετέχει και εκείνος στην συζήτηση για την έλευση του παγκοσμίου ψηφιακού νομίσματος, το οποίο εν αρχή θα λειτουργεί μαζί με τα μετρητά, με προοπτική, κατά πολλούς να τα αντικαταστήσει!

Τι λένε όμως οι Ρώσοι για την Blackrock, η οποία συνεργάζεται με τον Ζελένσκι για να αρπάξει ό,τι μπορεί από την Ουκρανία και να οργανώσει την χώρα στα πρότυπα των διεθνιστών στην αυλή της Ρωσικής Ομοσπονδίας;;;

Σημειώνεται πως σε μια ομιλία σε αμερικανικό εταιρικό λόμπι, ο Ουκρανός πρόεδρος Zelensky είχε ευχαριστήσει όλες τις διεθνιστικές εταιρείες, όπως την Black Rock, την JP Morgan, την Goldman Sachs, καλώντας όλους τους διεθνιστές της Μεγάλης Επανεκκίνησης να αναβαθμίσουν, κατά άλλους να καταστρέψουν, την Ουκρανία!!!

Όπως αναφέρει το Russia Today:

«Μια από τις ισχυρότερες παγκόσμιες εταιρείες διαχείρισης η BlackRock είχε διαβόητη φήμη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά τώρα χάρη στον δημοσιογράφο James O’Keefe η ​​κλίμακα επιρροής της εταιρείας, φαίνεται να μοιάζει με αυτό που ορισμένοι θα αποκαλούσαν “θεωρία συνωμοσίας”, καθώς οι υπεύθυνοι προσλήψεων της εταιρείας “Serge Farley” δεν δίστασαν να το αποκαλύψουν.

Ο Ουκρανός ηγέτης, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, φαίνεται να λατρεύει απόλυτα την BlackRock. Μια εταιρεία που φέρεται να πληρώνει τους πολιτικούς. Αλλά ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι η Ουκρανία είναι μια από τις πιο διεφθαρμένες χώρες στον κόσμο».

Δείτε το βίντεο:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις