Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Δεν μιλάει ο Μητσοτάκης, διότι Bλέπει τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες πίσω από τη δολοφονία του Μιχάλη


  Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Όταν ο Μητσοτάκης κάνει την «πάπια» σε ένα τόσο σημαντικό, από γεωπολιτική και πολιτισμική άποψη, γεγονός,

όπως ο θάνατος του νεαρού Μιχάλη από τους Κροάτες νεοναζί, είναι, γιατί βλέπει το δάχτυλο της γερμανικής BND από πίσω και δε θέλει να συγκρουστεί μαζί τους.

Παρ’ όλο που έχει βάλει όλες τις πολιτικές πόρνες του γερμανικού παράγοντα μέσα στην κυβέρνησή του για να ικανοποιήσει το Βερολίνο, οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες αλωνίζουν στη χώρα, με την σιωπηλή συγκατάθεση του Πρωθυπουργού.

Ασκήσεις ψυχολογικού πολέμου και υποταγής πληθυσμού και στρατού, μπορούν να χαρακτηριστούν οι εκρήξεις των βομβών στη Νέα Αγχίαλο και η δολοφονία του νεαρού οπαδού της ΑΕΚ. Η υποταγή της Πολιτείας και του Πρωθυπουργού στην Ναζιστόδουλη και γερμανόδουλη Κροατία, έχει ως στόχευση να επηρεάσει τη γενική θέληση του ελληνικού πληθυσμού να αντισταθεί στο διαμοιρασμό του Αιγαίου και την τελική έφοδο της Γερμανίας στην, πλούσια σε κοιτάσματα, Ανατολική Μεσόγειο.

Καταλαβαίνω καλύτερα από τον καθένα με ποιους έχει μπλέξει ο Μητσοτάκης στην Ουάσινγκτον και το Βερολίνο και τι ισορροπίες πρέπει να κρατήσει μαζί τους. Καταλαβαίνω, ότι σε πολλά πράγματα, σε σχέση με την Τουρκία, πρέπει να κάνει το χαζό και να μην εξαγριώνει το θηρίο, μέχρι να περατωθεί ο πλήρης επανεξοπλισμός της χώρας.

Όμως, κινδυνεύει τώρα, να πέσει θύμα της Αποπολιτεύσεως που εκείνος δημιούργησε. Εφόσον δεν υπάρχει πολιτικό σύστημα στη χώρα, τα λαϊκά αντικυβερνητικά αντιποίνα, είναι ο μόνος τρόπος για να ελεγχθεί η κυβερνητική ασυδοσία, η κυβερνητική αλαζονεία και η δράση των ξένων μυστικών υπηρεσιών μέσα στην κυβέρνησή του. Η μεθοδική φτωχοποίηση και εξαθλίωση του πληθυσμού, μέσω ανεξέλεγκτων αυξήσεων των καυσίμων και των τροφίμων, είναι ένας άλλος παράλληλος κρατικός μηχανισμός, υποταγής του κόσμου στην ιδιωτική και κρατική εργοδοσία, δηλαδή στην «σταθερότητα» που ευαγγελίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ίσως να μην είναι τόσο συμπτωματική η επίθεση του in.gr του Μαρινάκη στο Γιάννη Φιλιππάκη και τον εκδοτικό του όμιλο, μία μέρα πριν δολοφονηθεί το παλικάρι από τους Κροάτες νεοναζί. Ο Μαρινάκης, ουσιαστικά καλούσε, με στοχευμένο άρθρο, την κυβέρνηση να κλείσει τις εφημερίδες «δημοκρατία» και «εστία». Δύο έντυπα, που έχουν δώσει μεγάλο αγώνα κατά του γερμανικού παράγοντα στη χώρα.

Κάποιοι, μέσα στην κυβέρνηση και την αστυνομία, ήθελαν νεκρό οπαδό, που να φέρει πάνω του το Βυζαντινό δικέφαλο, με ό,τι αυτός συμβολίζει.

Ο Κυριάκος, η κυβέρνησή του και οι ολιγάρχες φίλοι του, έχουν υποτιμήσει τη θέλησή μας, αλλά και τις δυνάμεις μας, εντός και εκτός Ελλάδος, να υπερασπιστούμε τη χώρα μας και να μην επιτρέψουμε ο κίτρινος δικέφαλος του Βυζαντίου να αντικατασταθεί από τον κόκκινο αλβανικό και την ημισέληνο.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις