Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Δήλωση στο πεδίο με “Θύμα” 29χρονο (911) ποδοσφαιριστή με το όνομα Ιησούς, από επίθεση κροκόδειλου (ερπετό)

 


Δήλωση στο πεδίο με “Θύμα” 29χρονο (911) ποδοσφαιριστή με το όνομα Ιησούς, από επίθεση κροκόδειλου (ερπετό)

Βρήκαμε μια είδηση-εντολή στο πεδίο μέσα απο τα γνωστά κέντρα επιβολής επίθεσης στην Νότια Αμερική, στην Κόστα Ρίκα, το ερπετό (κροδείλος) σκοτώνει ποδοσφαιριστή 29 ετών με το όνομα Ιησούς!

Το όνoμα του θύματος είναι Ortiz και σημαίνει:

1.Το Ortiz (προφέρεται [oɾˈtiθ]) είναι ένα πατρώνυμο στην ισπανική γλώσσα που σημαίνει “γιος του Orti”. Το «Orti» φαίνεται να αμφισβητείται ως προς τη σημασία, προερχόμενο είτε από τα βασκικά, τα λατινικά fortis που σημαίνει «γενναίος, δυνατός» ή από το λατινικό fortunius που σημαίνει «τυχερός».
2. Μισθοφόρος πολεμιστής
3. fort(iz), φρούριο

Η ΕΙΔΗΣΗ:
Ένας ποδοσφαιριστής στην Κόστα Ρίκα πέθανε αφού πιάστηκε σε ποτάμι από κροκόδειλο. Σοκαρισμένοι περαστικοί είδαν, σύμφωνα με την εφημερίδα The Tico Times, πώς ο κροκόδειλος καταβρόχθισε τον άνδρα.

Ο Jesus “Chucho” Lopez Ortiz, 29 ετών, πήδηξε από μια γέφυρα στον ποταμό Cañas, σύμφωνα με την εφημερίδα. Η γέφυρα ήταν στην πραγματικότητα κλειστή επειδή εντοπίστηκαν κροκόδειλοι στο ποτάμι. Τον άρπαξε ένας από τους κροκόδειλους, πέθανε στο νερό. Οι τοπικές αρχές πυροβόλησαν τον κροκόδειλο και κατάφεραν να ανασύρουν το σώμα του Ortiz από το ποτάμι.

Ο Ortiz ήταν παίκτης του ερασιτεχνικού συλλόγου Deportivo Río Cañas. Επιβεβαίωσαν τον θάνατό του στο Facebook.

korakas-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις