Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

MHTEPA κατηγορείται πως έψαχνε διαδικτυακά δολοφόνο για να σκοτώσει το 3χρονο παιδί της - Είχε δείξει στον επίδοξο φονιά φωτογραφίες του αγοριού

 


Κάποιοι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να γίνονται γονείς. Η ακαταλληλότητά τους, τους οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις, τις οποίες δεν χωρά το μυαλό κανενός.

Μια νέα υπόθεση που έχει έρθει στο φως από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αναφέρει πως μια νεαρή μητέρα από τη Φλόριντα, αφού προσπάθησε να χρησιμοποιήσει μια ψεύτικη ιστοσελίδα για να νοικιάσει έναν εκτελεστή που θα σκότωνε τον μικρό γιο της. Η γυναίκα συνελήφθη την Τρίτη.

Η 18χρονη Jazmin Paez φέρεται να ζήτησε έναν δολοφόνο μέσω ενός ψεύτικου ιστότοπου, για να βγάλει από τη μέση τον 3χρονο γιο της. Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να του ζητήσει να διαπράξει τη δολοφονία πριν από την Πέμπτη.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, η μητέρα από το Μαϊάμι κατηγορείται ότι έδειξε στον επίδοξο δολοφόνο φωτογραφίες του μικρού της αγοριού και την ακριβή τοποθεσία στην οποία επρόκειτο να βρεθεί. Παριστάνοντας τους πληρωμένους δολοφόνους, οι ερευνητές μίλησαν με την Paez για να εκτελέσουν το παρανοϊκό σχέδιό της, κατά τη διάρκεια του οποίου η μητέρα φέρεται να συμφώνησε να δώσει μέχρι και 3.000 δολάρια για τη δολοφονία του γιου της.

Αφού βρήκαν το σπίτι της Paez μέσω της διεύθυνσης του IP της, οι ερευνητές μίλησαν με τη γιαγιά του παιδιού, η οποία επιβεβαίωσε ότι ο προβλεπόμενος στόχος ήταν το παιδί. Οι αρχές συνέλαβαν κατευθείαν τη φονική μητέρα, ενώ της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ηθική αυτουργία σε φόνο πρώτου βαθμού και χρήση συσκευής επικοινωνιών για παράνομη χρήση τρίτου βαθμού, σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία.

Τώρα, η Paez κρατείται σε φυλακή του Μαϊάμι, ενώ ο γιος της βρίσκεται υπό την ασφαλή επιμέλεια της οικογένειάς της, σύμφωνα με τους ερευνητές.

Ο άνδρας που διαχειρίζεται την ψεύτικη ιστοσελίδα για φόνο προς ενοικίαση ήταν αυτός που τους ενημέρωσε για το αρρωστημένο σχέδιο της Paez, δήλωσαν οι ερευνητές.

Ιστοσελίδα για «ενοικίαση δολοφόνων»

Ο Robert Innes – ο οποίος δέχεται εκατοντάδες αιτήματα εκτελέσεων την ημέρα – δήλωσε ότι το αίτημα της Paez ήταν πολύ συγκεκριμένο και επείγον. Ο Innes ισχυρίζεται ότι, αρχικά, η αστυνομία του Μαϊάμι δεν πήρε στα σοβαρά την καταγγελία του και μάλιστα τον απείλησε ότι θα του στείλει επιστολή παύσης της επικοινωνίας αν συνέχιζε να επικοινωνεί μαζί τους, σύμφωνα με το nypost.com.

Ο ιστότοπος έχει οδηγήσει στη σύλληψη δεκάδων ανθρώπων που προσπαθούν να βρουν δολοφόνο για να σκοτώσουν κάποιον για χάρη τους. Μάλιστα, έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές για τη σύλληψη ανθρώπων που ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες ενός εκτελεστή σε κάποιον γνωστό τους.

Το 2021, μια γυναίκα από το Μίσιγκαν παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε τον ιστότοπο για να προσλάβει εκτελεστή που θα σκότωνε τον πρώην σύζυγό της έναντι 5.000 δολαρίων. Από το 2018, τουλάχιστον 120 άνθρωποι μόνο από τη Νέα Υόρκη έχουν απευθυνθεί στον ίδιο για να σκοτώσει κάποιον για αυτούς.

Ο Innes δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι ο ιστότοπος είναι γεμάτος με αστεία, όπως ψευδείς μαρτυρίες και αστείες διαφημίσεις, οπότε όσοι μπαίνουν, θα έπρεπε να καταλάβουν αμέσως ότι δεν πρόκειται για μια σοβαρή υπηρεσία. Απελπισμένοι άνθρωποι, ωστόσο, συνεχίζουν να τον βομβαρδίζουν με προσφορές, ακόμη και όταν παραδίδει τα προφίλ στους αστυνομικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις