Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

«ΤΡΩΜΕ MΩΡΑ»: Το ΒΙΝΤΕΟ που «παγώνει» Tο αίμα

 


Μπέρδεμα της γλώσσας ή σκοτεινή αλήθεια;;;

Η Barbara Marx ήταν Αμερικανίδα μελλοντολόγος , συγγραφέας,

διανθρωπίστρια και διεθνίστρια, η οποία φέρεται να υποστήριζε τον έλεγχο, αν όχι την μείωση, του πληθυσμού, όπως ιδεολογικές συνάδελφοί της,

Σε ένα τρομακτικό απόσπασμα από ομιλία της το 2015, ειπώνονται τα εξής:

«Αλλά αυτό που συνειδητοποίησα είναι: είμαστε το πρώτο είδος στο πρόσωπο αυτής της Γης που έχουμε επίγνωση της εξέλιξης, που έχουμε επίγνωση ότι επηρεάζουμε την δική μας εξέλιξη με ό,τι κάνουμε—τα μωρά που τρώμε (αλλάζει γρήγορα την φράση) το φαγητό που τρώμε, τους πολέμους που κάνουμε. Είμαστε το πρώτο είδος που αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε: όχι μόνο γνωρίζουμε την εξέλιξη, αλλά είμαστε και εξέλιξη! Είμαστε η εξέλιξη αυτοπροσώπως».

Μπέρδεψε την γλώσσα της ή είπε την αλήθεια;;; Άλλωστε κατά καιρούς έχουν ακουστεί πολλά περίεργα!!!

Ως συγγραφέας, ομιλητής, συνιδρυτής και πρόεδρος του Ιδρύματος για την Συνειδητή Εξέλιξη, η Μαρξ υποστήριξε ότι περισσότερο από ποτέ, η ανθρωπότητα βρίσκεται στα πρόθυρα ενός κβαντικού άλματος.

«Εάν καταφέρουμε να ενσωματώσουμε νέες επιστημονικές, κοινωνικές και νοητικές δεξιότητες, μπορούμε να μεταμορφώσουμε και να ξεπεράσουμε τις τρέχουσες παγκόσμιες κρίσεις σε ένα λαμπρό μέλλον που ανταποκρίνεται στις τεράστιες νέες ευκαιρίες μας».



photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις