Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Κέννεντι και Τραμπ ΚΑΤΑ του “ατελείωτου πολέμου”! Περιμένει το 2024 ο Πούτιν;; – vid

 


«Ο Τραμπ είναι το μόνο άτομο με ανάστημα στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα ο οποίος λέει "Γιατί υποστηρίζουμε έναν ατελείωτο πόλεμο στην Ουκρανία;"».

Οι προεδρικές εκλογές πλησιάζουν στις ΗΠΑ, των οποίων το πολιτικό σύστημα ταρακουνιέται από τις απόψεις των δύο δημοφιλέστερων υποψηφίων στους Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικάνους.

Ρόμπερτ Φ. Κέννεντι Τζ. και Ντόναλντ Τραμπ, όσο προχωράμε προς τις εκλογές του 2024, δείχνουν να έχουν περισσότερα κοινά σε ουσιώδη ζητήματα που αφορούν ως επί το πλείστον την εξωτερική πολιτική, το μεταναστευτικό, την οικονομία κ.α.

Μάλιστα στην πιο πρόσφατη τοποθέτησή του την οποία ακούσατε στο ΕΛ, ο υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Ρόμπερτ Κέννεντι, τάχθηκε υπέρ μίας επαναπροσέγγισης με τη Ρωσία του Πούτιν.

Το ίδιο ακριβώς διατρανώνει και ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, Ντόναλντ Τραμπ, που πρόσφατα κιόλας οι διεθνιστικές αρχές της Νέας Υόρκης τον “συνέλαβαν”, έστω και για μερικές ώρες.

Όπως πολύ εύστοχα συγκρίνει ο γνωστός παρουσιαστής, Tucker Carlson, ο Τραμπ είναι ο μόνος με πραγματικό ανάστημα και εξουσία στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα που αυτή τη στιγμή υποστηρίζει πως οι ΗΠΑ όχι μόνο πρέπει άμεσα να απεμπλακούν από τον ατελείωτο και αιματηρό πόλεμο της Ουκρανίας που αλλάζει τον χάρτη της Ευρώπης, αλλά θα πρέπει κιόλας ο Λευκός Οίκος (υπό τις οδηγίες του ίδιου) να επιδιώξει ειρηνευτική λύση.

Τραμπ και Κέννεντι δηλώνουν πως ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να «ρίξουν» τον Πούτιν και δείχνουν να θέλουν να τερματιστεί ο καταστροφικός πόλεμος Ρωσίας-ΝΑΤΟ δια αντιπροσώπων στην Ουκρανία.

Άραγε περιμένει ο Πούτιν, τρενάροντας τις εξελίξεις στο μέτωπο, τι θα γίνει στις ΗΠΑ σε περίπου 1μιση χρόνο από σήμερα;

Απεμπε-EPA-Reuters pool photo

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις