Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Η εκκλησία δεν παίρνει θέση για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες! Επαναστάτες μου!! 2023

 

Γράφει ο Χρήστος Παπαπαναγιώτου Frik

Κάποτε την εποχή που υπήρχε ο Χριστόδουλος η εκκλησία έκανε πραγματικούς αγώνες απέναντι στην νέα τάξη πραγμάτων!!! Μετά την δολοφονία του Χριστόδουλου... Όλα πάνε κατ ευχή του έξω από εδώ!!! Αποδοχή ακόμα και στο να παραμείνει κλειστή η εκκλησία την εποχή του ψευτο ιού τους! 
Σε λίγο θα δούμε και τις αδερφές του ελέους να βγαίνουν να διαδηλώνουν μαζί με τους πουστηδες και τις λεσβίες και με σημαια την τρικολορε!!! 
Η εκκλησία πάει λοιπόν δίπλα στους νέους και στις νέες με κάθε τρόπο!!! Μην πάτε ξανά στην εκκλησία... Μπορείτε να ανάψετε κεράκι μέσα από το διαδίκτυο και να γράψετε την υπέροχη ευχή ή προσευχή σας αφού με την πιστοτικη σας κάρτα μπορείτε να αφήσετε ότι θέλετε σε ηλεκτρονικό χρήμα... Οι εκκλησία είναι σίγουρα έτοιμη και το χρησιμοποιεί μεμκαθε τρόπο... Με τις παραπάνω ευλογίες θα μπορει να εξομολογείται κάποιος... Ακόμα και να μεταλαμβάνει με την φαντασία του αιμα και σωμα Χριστού!!!
Πάμε λοιπόν για καλύτερες και άμεσες υπηρεσίες εις το όνομα του Ιησού Χριστού... Στον Βούδα στην Ινδία και στον Αλλάχ στην Μέκκα !!!
Και για να μην σας πιάσει η μέση σας από το να προσκυνάτε εικόνες και αγίους... Δεν υπάρχει περίπτωση να μην φτιάξουν ακόμα μια εφαρμογή με κέρδη πολλά πολλά ηλεκτρονικά νομίσματα για τα δικάσου νομίζω και θέλω!
Είσαι σε μιαν καινούρια εποχή... Στην εποχή της μαλακίας!!
Μπορείτε λοιπόν να ακούσετε με τα αυτιά σας την θέση της εκκλησίας για τις νέες ηλεκτρονικές και ψηφιακές ταυτότητες (εδώ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις