Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Κοβάλτσουκ : Πως η Eλίτ μέσω γονιδιακού προγραμματισμού θα φτιάξουν τον νέο άνθρωπο- σκλάβο. (Video)


 Δείτε στο Video πως η Νεα Ταξη και οι μαριονέτες της θα μετατρέψουν τον άνθρωπο σε μετάνθρωπο σε ενα ΣΚΛΑΒΟ με ημερομηνία λήξης…Ολα θα γίνουν μεσω του Γονιδιακού προγραμματισμού….Στο Video μιλά ο Ρώσσος Επιστήμονας  Μιχαήλ Κοβάλτσουκ .

Ο Κοβαλτσουκ είναι ειδικός στον τομέα της φυσικής ακτίνων Χ και της κρυσταλλογραφίας ακτίνων Χ. Διευθυντής του Ινστιτούτου Κρυσταλλογραφίας και μέλος της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών από το 2000.Σπούδασε στη Φυσική Σχολή του Κρατικού Πανεπιστημίου του Λένινγκραντ..Διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Ερευνών του Ινστιτούτου Κουρτσάτοφ, διορίστηκε πρόεδρος του κέντρου για πενταετή θητεία. Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Ερευνών..

Επιστημονικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Νανο-, Βιο-, Πληροφοριών, Γνωστικών και Κοινωνικο-Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνολογιών, MIPT;

Κοσμήτορας της Φυσικής Σχολής του Κρατικού Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης.

Επικεφαλής του Τμήματος Οπτικής, Φασματοσκοπίας και Φυσικής Νανοσυστημάτων, Σχολή Φυσικής, Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας Lomonosov.

Προϊστάμενος του Τμήματος Φυσικής Νετρονίων και Συγχρόνων του Κρατικού Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης.

αρχισυντάκτης του περιοδικού “Crystallography” της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών.

Είναι μέλος της διεθνούς συντονιστικής επιτροπής του παγκόσμιου επιστημονικού έργου XFEL, είναι συγγραφέας και παρουσιαστής του δημοφιλούς επιστημονικού τηλεοπτικού προγράμματος «Ιστορίες από το μέλλον με τον Μιχαήλ Κοβάλτσουκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις