Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Αδρενοχρώμιο, Ουκρανία και οικογένεια Μπάιντεν. Καθόλου τυχαία συνέντευξη στον Στηβ Μπάννον


 Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Jim Caviezel, ο οποίος πρωταγωνίστησε ως Ιησούς Χριστός στην επική ταινία του Μελ Γκίμπσον Τα Πάθη του Χριστού, μίλησε με τον πολιτικό στρατηγικό σύμβουλο Steve Bannon την Τρίτη για τα ανησυχητικά δίκτυα εμπορίας παιδιών που εκμεταλλεύονται παιδιά σε όλο τον κόσμο.


Ο Caviezel συμμετείχε στο War Room του Bannon για να προωθήσει τη νέα του ταινία Sound of Freedom, η οποία βασίζεται στην αληθινή ιστορία του πρώην κυβερνητικού πράκτορα Tim Ballard που πηγαίνει σε μια αποστολή απατεώνων για να σώσει παιδιά από τους κολομβιανούς εμπόρους σεξ.

Μιλώντας με τον Bannon, ο ηθοποιός εξήγησε ότι έχει έρθει σε επαφή με αρκετούς πράκτορες των αρχών επιβολής του νόμου και 30 Navy SEALS ενώ εργάζεται για την ταινία και ότι οι πηγές του τον ενημέρωσαν για ένα επικερδές σύστημα εμπορίας ανθρώπων που χρησιμοποιούν οι παγκοσμιοποιητές για να φτιαχτούν από ανθρώπινο αδρενοχρώμιο.

Το αδρενοχρώμιο είναι μια χημική ένωση που δημιουργείται όταν η ανθρώπινη αδρεναλίνη οξειδώνεται, η οποία έγινε για πρώτη φορά γνωστή από τον συγγραφέα Hunter Thompson στο επιτυχημένο βιβλίο του “Fear and Loathing in Las Vegas”.

https://banned.video/watch?id=5c747ef938c608001f11068e


Σύμφωνα με τον Caviezel, το αδρενοχρώμιο χρησιμοποιείται ως ναρκωτικό από την ελίτ, καθώς είναι δέκα φορές πιο ισχυρό από την ηρωίνη και έχει κάποιες ιδιότητες που μπορούν να κάνουν τον χρήστη να φαίνεται νεότερος.

Ο ηθοποιός είπε επίσης ότι οι κυβερνητικές πηγές του του είπαν ότι τα μεξικανικά καρτέλ ναρκωτικών πωλούν βαρέλια με ανθρώπινα μέλη σώματος που χρησιμοποιούνται για την εξαγωγή αδρενοχρώματος προς 77.000 δολάρια το κομμάτι σε ένα δίκτυο ουκρανικών βιολογικών εργαστηρίων.

Οι αναγνώστες του Infowars θα πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με τη σύνδεση του Χάντερ Μπάιντεν με το ουκρανικό δίκτυο βιοεργαστηρίων, καθώς και με τα εργαστήρια που συνδέονται με το Πεντάγωνο, τη CIA, τον Μπιλ Γκέιτς, τον Τζέφρι Επστάιν, τον Κλάους Σβαμπ, τον Μπαράκ Ομπάμα και άλλους.

Στην πραγματικότητα, τα laptops του Hunter Biden αποκάλυψαν ότι κάποτε έστειλε μήνυμα στη χήρα του νεκρού αδελφού του, με την οποία είχε σεξουαλική σχέση, για να δει αν πιστεύει ότι είχε “παιδιά που κάηκαν ζωντανά στο ΝΤΟΝΕΤΣΚ” ή “παιδιά που σκοτώθηκαν στο Ντονέτσκ της Ουκρανίας”.


Το μήνυμα πιθανότατα αναφερόταν στις διασυνδέσεις του Χάντερ με τον Ουκρανό ολιγάρχη Ιγκόρ Κολομόισκι, ο οποίος χρηματοδοτεί το νεοναζιστικό Τάγμα Αζόφ που βρίσκεται πίσω από εγκλήματα πολέμου, όπως ο παράνομος βομβαρδισμός αμάχων στην ανατολική Ουκρανία από το 2014.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του με τον Bannon, ο Caviezel αναφέρθηκε στους ναζί του Azov στην Ουκρανία και είπε ότι το υποτιθέμενο δίκτυο διακίνησης ανθρώπινων μελών του σώματος τους φαίνεται να διευθύνεται από δυτικές “υπηρεσίες με τρία γράμματα”.

Οι τράπεζες και οι μυστικές υπηρεσίες φέρονται επίσης να διαχειρίζονται πολλαπλά “νησιά του σεξ” παρόμοια με το διαβόητο νησί του Τζέφρι Επστάιν.

Η παγκόσμια “επιχείρηση” εμπορίας παιδιών φέρεται να έχει φθάσει σε μια ετήσια αγορά 152 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Πηγή: infowars.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις