Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

OTAN ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ TIΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ... ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΟΛΠΟ... ΣΤΗΜΕΝΑ ΧΕΙΡΟΦΙΛΙΜΑΤΑ ΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ - (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)


Bόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έκανε το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αμέσως μετά την επίσκεψη του στο σταθμό Βενιζέλου του Μετρό.

Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στην οδό Βενιζέλου και στην Ερμού, πέρασε από την αγορά Καπάνι και στη συνέχεια στον πεζόδρομο της Αριστοτέλους. Εκεί έκανε μια στάση στο προεκλογικό περίπτερο της ΟΝΝΕΔ και σε καφέ της πλατείας Αριστοτέλους.

ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ... ΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ ΜΕ ΡΟΛΕΞ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΗΘΕΛΕ ΜΙΑ ΣΕΛΦΙ... ΑΦΟΥ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.... ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ... ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ!

Σε όλη τη διαδρομή ο πρωθυπουργός χαιρέτισε καταστηματάρχες και πολίτες συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης Σταύρο Καλαφάτη, τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μαρινάκη, υποψηφίους βουλευτές και στελέχη του κόμματος.


Πηγή βίντεο και φωτό: Taifer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις