Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Προσγείωση από Στρατηγό του NATO: «Πλανάστε αν νομίζετε ότι οι Ρώσοι εξάντλησαν τις δυνάμεις τους»

 


«Ίσα ίσα που είναι περισσότεροι από ποτέ στο μέτωπο».

«Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας παραμένουν μια έτοιμη για μάχη δύναμη, παρά τις όποιες απώλειες στην Ουκρανία» παραδέχεται ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διοίκησης των ΗΠΑ και ο ανώτατος διοικητής των συμμαχικών δυνάμεων στην Ευρώπη, Στρατηγός Κρίστοφερ Καβόλι, σύμφωνα με το BBC.

Αυτό δήλωσε σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή στο Ταλίν.

Ουσιαστικά πρόκειται για μία ανώμαλη προσγείωση σε όσους/όσες στη διεθνιστική Δύση διατράνωναν πως δήθεν οι Ρώσοι υποφέρουν από σημαντικές απώλειες και ότι (άκουσον άκουσον!!) χάνουν τον πόλεμο!

Σύμφωνα με τον Αμερικανό στρατηγό, όσοι πιστεύουν ότι η Ρωσία έχει εξαντλήσει τις δυνάμεις της στον πόλεμο στην Ουκρανία, πλανώνται οικτρά.

«Είναι πολύ εύκολο να πιστέψει κανείς ότι τα ρωσικά στρατεύματα στην Ουκρανία είχαν μια αποτυχία, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο απλό. Οι Ρώσοι κέρδισαν πολύ κόσμο. Οι ρωσικές χερσαίες δυνάμεις είναι μεγαλύτερες τώρα από ό,τι ήταν στην αρχή της σύγκρουσης

Οι ρωσικές χερσαίες δυνάμεις είναι μεγαλύτερες τώρα, η αεροπορία έχει 1000 αεροσκάφη και το ναυτικό τους είναι άθικτο».

Σύμφωνα με τον στρατηγό, το ΝΑΤΟ πρέπει να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένης και της κυβερνοασφάλειας.

Επιπλέον, αυτή η εκπαίδευση, σύμφωνα με τον ίδιο, πρέπει να είναι συνεχής και αδιάκοπη.

Και είναι λογικό καθώς όλα τα έθνη του ΝΑΤΟ (και όχι μόνο) έχουν ανοίξει εδώ και μήνες πόλεμο με τους Ρώσους, ο οποίος προς ώρας μαίνεται μόνο μέσα στην Ουκρανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις