Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Μάχες επί ρωσικού εδάφους!!! H Μόσχα έχει έτοιμο στρατό αν χρειαστεί να «συντρίψει τα πάντα»! vid

 


Χαμός με την εισβολή στο Μπελγκορόντ! Αν κλιμακωθεί η κατάσταση η Ρωσία έχει έτοιμο στρατό..., λέει Αμερικανός συνταγματάρχης...

Από χθες το απόγευμα ομάδα Ουκρανών σαμποτέρ, σύμφωνα με τους Ρώσους, έχει εισβάλει στην ρωσική επαρχία του Μπέλγκοροντ και παρά το γεγονός ότι η Μόσχα έθεσε την περιοχή που συνορεύει με την Ουκρανία υπό το «νομικό καθεστώς αντιτρομοκρατικής επιχείρησης», η κατάσταση παραμένει έκρυθμη και σήμερα.

Ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι τα κτίρια της FSB (Ομοσπονδιακό Γραφείο Ασφάλειας) και του υπουργείου Εσωτερικών δέχθηκαν επίθεση στο Μπελγκορόντ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα κτίρια δέχθηκαν επίθεση από drones.

«Η Μόσχα ανησυχεί για αυτό που συμβαίνει στο Μπέλγκοροντ», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

🔻Βασικά σημεία της ομιλίας του:

  • Η εισβολή των ουκρανικών δυνάμεων στην περιοχή του Μπέλγκοροντ προκαλεί βαθιά ανησυχία. Αυτό επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι οι Ουκρανοί μαχητές συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους εναντίον της χώρας μας.
  • Η Ρωσία καταβάλλει προσπάθειες για να αποτρέψει την είσοδο Ουκρανών σαμποτέρ στο έδαφός της στο μέλλον.
  • Δεν θα γίνει ειδική συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας λόγω των γεγονότων στην περιοχή του Μπέλγκοροντ, μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται τακτική συνάντηση του Βλαντιμίρ Πούτιν με το Συμβούλιο Ασφαλείας.
  • Οι προμήθειες νέων όπλων στο Κίεβο, συμπεριλαμβανομένων των μαχητικών αεροσκαφών, δεν είναι ικανές να αλλάξουν ριζικά την κατάσταση στο μέτωπο.
  • Οι χώρες της συλλογικής Δύσης εμπλέκονται όλο και περισσότερο στην σύγκρουση στην Ουκρανία.

Η Δύση παρουσιάζει τους Ουκρανούς σαμποτέρ ως Ρώσους που θέλουν να ρίξουν τον Πούτιν!!

Κατά τα φαινόμενα, η Ρωσία παρακολουθεί ήρεμα τις εξελίξεις, θεωρώντας πως έχει την κατάσταση υπό έλεγχο χωρίς να κλιμακώσει σε μέγιστο βαθμό τις επιχειρήσεις της κατά του Κίεβου.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από τον Αμερικανό συνταγματάρχη, Doug McGregor, ο οποίος είναι σίγουρος πως ανά πάσα στιγμή ο Πούτιν μπορεί να συντρίψει τα πάντα.

Όπως τόνισε:

«Εάν κάποιος δεν έχει στρατηγική, είμαστε εμείς.

Ξέρετε, εμείς είμαστε οι αλαζονικοί, οι υπερόπτες και (αυτοί) που συμπέραναν ότι οι Ρώσοι ήταν ανίκανοι, ανεκπαίδευτοι, οδηγούμενοι από ανίκανο.

Εκτοξεύουμε αυτές τις προσβολές στους Ρώσους από την πρώτη μέρα.

Ο Πρόεδρος Πούτιν σε αντίθεση με εμάς δεν είναι παρορμητικός, δεν είναι συναισθηματικός, κινήθηκε πολύ σκόπιμα και πολύ προσεκτικά. Αντιστάθηκε στον πειρασμό να συντρίψει τα πάντα.

Έχει 150.000 στρατιώτες να κάθονται στην Λευκορωσία, έτοιμοι να χτυπήσουν τον Νότο.

Την ίδια στιγμή, νομίζω ότι αισθάνεται άνετα να περιμένει τους Ουκρανούς να γίνουν κομμάτια μόνοι τους».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις