Τρίτη 16 Μαΐου 2023

H Επικίνδυνη & Συστημική Αργυρώνητη Δημόσια Λογοκρισία των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES: Καζάκης & Τσιομπανίδης

 


Η Επικίνδυνη & Συστημική Αργυρώνητη Δημόσια Λογοκρισία των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES: Καζάκης & Τσιομπανίδης

Το ΕΠΑΜ ανοίγει το διάλογο για τη συστημική και κατά το δοκούν λογοκρισία της κοινής γνώμης δια μέσου των «Ελληνικών Hoaxes», με την έγκριση και πληρωμή επίσημα μέσω του Facebook, την ώρα που στα Ε.H υπάρχουν άνθρωποι που ασκούν το δημοσιογραφικό λειτούργημα, δίχως να είναι επίσημα δημοσιογράφοι!

Ιδρυτής-διαχειριστής της σελίδας ο Θεόδωρος Δανιηλίδης (κατά δήλωσή του, πρώην ναρκαλιευτής του Ελληνικού Στρατού). Ο Αθανάσιος Σιτίστας, που δηλώνεται ως διαχειριστής της ιστοσελίδας, είναι εν ενεργεία στρατιωτικός, και συγκεκριμένα επισμηνίας.

Σε ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Facebook ο κ. Σαραντάκος εξηγεί τους λόγους που ζήτησε να αφαιρεθεί το όνομά του από την κατηγορία των επιστημονικών συμβούλων και υπογραμμίζει ότι: «Πιστεύω ότι οι έντονα κομματικές θέσεις του κ. Αλικάκου τον καθιστούν εντελώς ακατάλληλο για το λειτούργημα που θέλει να αναλάβει και θα φροντίσω, με τις μικρές μου δυνάμεις, να σταματήσει αυτή η αντιδεοντολογική κατάσταση».

Ο κ. Σαραντάκος αναφέρεται σε αναρτήσεις του Δημήτρη Αλικάκου, σύμφωνα με τις οποίες χαρακτηρίζει «λύτρωση» την αλλαγή κυβέρνησης ή την άλλη όπου μιλάει για επίπεδο «σουρωμένου κομπλεξικού κομματόσκυλου» για βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναρτήσεις και ειδήσεις πολλές φορές ΄΄κατεβαίνουν΄΄ απλά επειδή δεν συμφωνούν με τις επιταγές του συστήματος και καθεστηκυίας τάξης.

Το ΕΠΑΜ για άλλη μια φορά ΄΄μιλά΄΄ με ονόματα και γεγονότα καθαρά και ανεξάρτητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις