Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

H Μάρα Ζαχαρέα έβαλε τα γυαλιά σε Κοσιώνη και Τζίμα - Η εμφάνιση της στην EPT


Για την 10η Μαϊου έχει οριστεί το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, στην ΕΡΤ, και τα ονόματα των δημοσιογράφων που θα θέσουν ερωτήσεις έχουν κλειδώσει. Αντώνης Σρόιτερ από τον ALPHA, Γιώργος Παπαδάκης από τον ΑΝΤ1, Ράνια Τζίμα από το MEGA, Παναγιώτης Στάθης από το OPEN, Σία Κοσιώνη για λογαριασμό του ΣΚΑΪ και  Μάρα Ζαχαρέα από το STAR, θα πάρουν θέσεις.

Το πρωί της Πέμπτης, οι έξι τους βρέθηκαν στο στούντιο της δημόσιας τηλεόρασης με τη Μάρα Ζαχαρέα να κλέβει τις εντυπώσεις. Πάντα κομψή και σικ, επέλεξε denim παντελόνι και το συνδύασε υπέροχο με oversized σακάκι και τοπ σε κίτρινη απόχρωση. Τα παπούτσια της αλλά και τα γυαλιά της, που συμβαδίζουν με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, έδωσαν άλλο αέρα στο outfit. Η ανκοργούμαν, μάλιστα, του STAR επισκίασε τη Σία Κοσιώνη και τη Ράνια Τζίμα που προτίμησαν πιο χαλαρό look.


Μάρα Ζαχαρέα – Όσα είπε on camera

Η Μάρα Ζαχαρέα, φτάνοντας στην ΕΡΤ, μίλησε στους δημοσιογράφους. «Debate μετά από 8 χρόνια, ήμουν και το 2015. Πιστεύω αυτό να έχει ένα σχετικό ενδιαφέρον. Δυστυχώς ούτε αυτή τη φορά οργανώθηκε η συζήτηση με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχει ένα πραγματικό ενδιαφέρον για τον τηλεθεατή. Αυτή είναι τουλάχιστον η δική μου γνώμη. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μέσα στο πλαίσιο που μας έβαλε η διακομματική επιτροπή»,  είπε αρχικά.

Όσον αφορά το περιεχόμενο της σημερινής συζήτησης, η Μάρα Ζαχαρέα ανέφερε: «Είχαμε μία επικοινωνία με τον συντονιστή της συζήτησης, τον συνάδελφο, τον κύριο Κουβαρά. Απ’ ό,τι μου είπε θα κάνουμε μία κλήρωση όσον αφορά τη σειρά των ερωτήσεων, ποιος θα ρωτήσει πρώτος, δεύτερος, τρίτος και τα λοιπά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις