Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Έλον Μασκ: Ο νέος σωτήρας των ηλιθίων προσλαμβάνει ως CEO του Twitter μέλος του WEF, φανατική εμβολιολάγνα, υπέρ της λογοκρισίας!


 Γνωρίστε τη Linda Yaccarino, τη νέα διευθύνουσα σύμβουλο του Twitter. Η αλήθεια είναι ότι την συγκεκριμένη την γνωρίζαμε για τις δηλώσεις της ήδη απο το 2020, όταν μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι ως μέλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για να μας πει πόσο επικίνδυνοι είμαστε που κατακρίνουμε τις μάσκες… και φυσικά ότι πρέπει να μας αφαιρεθεί δημοκρατικά ο λόγος!

Είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω τη Linda Yaccarino ως τη νέα διευθύνουσα σύμβουλο του Twitter! Θα επικεντρωθεί κυρίως στις επιχειρηματικές δραστηριότητες, ενώ εγω θα επικεντρωθώ στο σχεδιασμό προϊόντων και τη νέα τεχνολογία. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε με τη Linda για να μετατρέψουμε αυτήν την πλατφόρμα σε X, την εφαρμογή για τα πάντα.

Σε συνέντευξη του 2020, η Yaccarino επαίνεσε τον Jeff Shell και τον Brian Roberts του NBC, τα αφεντικά της δηλαδή, για τα σωστά βήματα τους στην «καταπολέμηση υπερ της κοινωνικής δικαιοσύνης και της ισότητας», όπου ακούς “καταπολέμιση” ναι σωστά φαντάζεσαι… λογοκρισία!

Σχετικό: Το 2020 Έλον Μασκ και Bill Gates συνεργάστηκαν με τη γερμανική φαρμακευτική εταιρεία CureVac για να φτιάξουν ένα ακόμα εμβόλιο mRNA κατά του Covid!

Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε WEF = Μεγάλη επαναφορά, με πιστωτικές βαθμολογίες και έλεγχο στα κοινωνικά δίκτυα.

Πιθανόν ο Έλον Μασκ εκτίμησε το καλό μάρκετινγκ που έκανε στα εμβόλια και θέλησε να την κάνει CEO του Twitter…

Σημασία έχει πως ο τύπος αυτός, απο την αρχή είναι μια έτσι μια αλλιώς και αυτό “πιάνει” (τουλάχιστον στο μεγάλο κοινό των Τραμπιστών νυν Ελονιστών). Άρα είναι πολυ πιθανό να δείτε την επόμενη κίνηση του Έλον Μασκ ως ακόμα μια επίθεση απέναντι στην Ν.Τ.Π..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις