Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Η Νέα Δημοκρατία σας υπόσχεται μέχρι το 2027 να είστε όλοι άρρωστοι!


 Aπό τον προηγούμενο αιώνα, οι ειδικοί προειδοποιούσαν ότι στον επόμενο επέρχεται μια μεγάλη πανδημία, την οποία αποκάλεσαν «Η Πανδημία του 21ου Αιώνα».

Δεν αφορούσε σε καμία λοίμωξη ή μεταδοτική ασθένεια από άνθρωπο σε άνθρωπο, αλλά από το πακέτο συμπτωμάτων που είχε ήδη εμφανιστεί σε κάποια άτομα λόγω της ασύρματης τεχνολογία: πονοκέφαλος, ίλιγγος, άγχος, αϋπνία, απώλεια μνήμης ή συγκέντρωσης, χρόνια κόπωση, μελαγχολία, ρινικές αιμορραγίες, εμβοές, απάθεια κι έλλειψη ενέργειας – μερικά από αυτά, γιατί υπάρχουν κι άλλα.

Πέρα από τους κινδύνους για καρκίνο, εγκεφαλικά ή καρδιακά, το συγκεκριμένο πακέτο αφορούσε στα άτομα που ήδη από τότε είχαν εκδηλώσει δυσανεξία στα μικροκύματα και την μη ιονίζουσα ακτινοβολία των προϊόντων ασύρματης τεχνολογίας, όπως κινητά και οι κεραίες τους, ασύρματα τηλέφωνα, φούρνοι μικροκυμάτων, ρούτερς κ.λπ

Την αλλεργία αυτή ονόμασαν Ηλεκτρομαγνητική Υπερευαισθησία, ή Σύνδρομο Μικροκυμάτων ή τελευταία, Σύνδρομο Αβάνας, μετά από τα οξεία συμπτώματα που εμφάνισαν πολλοί διπλωμάτες αρχικά στην Κούβα, και μετέπειτα σε άλλες χώρες. Και η πρόβλεψη των ειδικών ήταν ότι με την ραγδαία αύξηση της ασύρματης τεχνολογίας, ολοένα και περισσότερα άτομα θα μπαίνουν στην λίστα των «ευαίσθητων», αφού τόσο τα όρια όσο και η χρήση των προϊόντων θα πολλαπλασιάζονται και θα συσσωρεύονται.

Οι προβλέψεις τους έγιναν όταν η κινητή ακόμα βρισκόταν στην 2η με 3η γενιά. Και σήμερα, φτάσαμε στην 5η, στο γνωστό πλέον σε όλους 5G ενώ δεν υπάρχει σχεδόν κανένας πολίτης στο Δυτικό κόσμο που να μην έχει κινητό και μάλιστα έξυπνο», και φυσικά και κάποιο wifi που χτυπάει τους γείτονες ενώ οι γείτονες χτυπάνε τον ίδιο. Κόλαση μικροκυμάτων, με λίγα λόγια.

Πόσο ασφαλής είναι η 5G;

Ερώτηση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων αφού ουδείς είναι σε θέση να απαντήσει, ούτε οι εταιρείες, ούτε ο Π.Ο.Υ. που τώρα λέει ΘΑ αρχίσει να μελετάει το θέμα, αφού έχει ήδη αρχίσει η εγκατάσταση και χρήση της. Ωστόσο εκατοντάδες ειδικοί ανά τον κόσμο που δεν διαπλέκονται με τεχνολογικά συμφέροντα λένε ότι λόγω του τρόπου που λειτουργεί η νέα αυτή γενιά και τις πολλές κυψέλες που απαιτεί αλλάζει όλο το σκηνικό και την καθιστά πολύ πιο επικίνδυνη από τις προηγούμενες.

Πολλές χώρες και πολιτείες έχουν κάνει πίσω στην εγκατάσταση της, και μια από αυτές είναι και οι Βρυξέλλες, η καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, λέγοντας ότι δεν έχουμε επαρκή στοιχεία για την ασφάλεια της, οπότε και θα αναμένουμε μέχρι να υπάρξουν.

Ωστόσο στην Ελλάδα, ξεκίνησε και τρέχει με χίλια, και δεν υπάρχει αντίδραση από κανέναν. Ούτε καν προεκλογικά, που θα ήταν μια καλή ευκαιρία να πιεστούν τα μεγάλα κόμματα να δεσμευτούν πριν γίνει η Ελλάδα πλήρης με 5G. Αντίθετα, με την αμέριστη συμπαράσταση των ελεγχόμενων ΜΜΕ, αλλά και εκείνη των “ελεγκτών γεγονότων” η πλειοψηφία του κόσμου δεν είναι καν ψυλλιασμένη ότι αυτό που τους υπόσχονται ως τεχνολογική εξέλιξη και πρόοδο, είναι ένας Δούρειος Ίππος τόσο για την ιδιοτικότητα τους, αλλά κυρίως, για την ασφάλεια της υγείας τους. Πόσοι ήδη πάσχουν από το Σύνδρομο Μικροκυμάτων και δεν το ξέρουν; Υποθέτουμε πολλοί, που καταφεύγουν σε παυσίπονα κι αντικαταθλιπτικά, που αυτοκτονούν στο πρώτο εμπόδιο που θα τους φέρει η ζωή, μια ζωή δύσκολη στην Ελλάδα, που μπορεί να πάθουν έμφραγμα και να μην έχουν ποτέ σκεφτεί ότι μπορεί να φταίει το «έξυπνο ρολόι» τους σε συνδυασμό με τα πολλά wifi τριγύρω, τα κινητά, τα ραντάρ κ.λπ

Και βγαίνει ο Κυριάκος Πιερρακάκης στο ραδιόφωνο μιλώντας στη δημοσιογράφο Κάτια Μακρή (στο 16: 50 λεπτό) η οποία του δίνει πάσα από στημένη ερώτηση που αφορά στην υποτιθέμενη τηλεϊατρική που θα «σώσει» ζωές σε απόμακρα νησιά, ρωτώντας τι θα γίνει με αυτή την 5G; Την χρειαζόμαστε για τον σκοπό αυτό.

Κι απαντά ο υπουργός Οργουελικής διακυβέρνησης:

Και για να γίνει όλο αυτό στην χώρα των ανημέρωτων ιθαγενών που τους υποχρεώνουν να είναι με ένα κινητό ανά χείρας για να ζούνε με pass. Και εξηγεί μάλιστα, ότι για την τηλεϊατρική δεν χρειάζεται τόσο η κινητή, όσο χρειάζονται οι οπτικές ίνες κι έχουν ήδη δοθεί χρήματα στις ιδιωτικές εταιρείες για να τρέξουν και αυτές, αλλά και το 5G, από το ταμείο ανάπτυξης. Ήδη δημοπρατήθηκαν, είπε.

Το καταλάβατε εσείς που θέλετε να μην πέφτουν οι σοβάδες κάθε που βρέχει στα σχολεία των παιδιών σας; Εσείς που θέλετε δημόσια καλά νοσοκομεία; Εσείς που περιμένετε το ΕΚΑΒ κι αυτό δεν έρχεται και τα τινάζετε στο δρόμο ώρες μετά; Εσείς που περιμένετε ασφαλή ΜΜΜ κι αυτά σας σκοτώνουν ή σας πνίγουν σαν σαρδέλες; Εσείς που ζητάτε μείωση των ΦΠΑ και σας απαντούν δεν γίνεται, θα χαθούν κρατικά έσοδα;

Κι όλοι εσείς που έχετε κάθε μέρα πονοκεφάλους, κατάθλιψη, αϋπνία, κόπωση, εμβοές κι όλα τ’ άλλα και σας λένε φταίει το στρες σας και οι δυσκολίες της ζωής στην Ελλάδα;

Αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, μέχρι το 2027 είναι σίγουρο ότι θα το καταλάβετε. Αν ακόμα ζείτε…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις