Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Ντούα Λίπα - Ρομέν Γαβράς... και επίσημα Zευγάρι - Δημοσιοποίησαν τη σχέση τους με μία φωτογραφία


Ντούα Λίπα: Η ποπ σταρ Ντούα Λίπα φέρεται να έχει βρει τον έρωτα στο  πρόσωπο του Γάλλου σκηνοθέτη Ρομέν Γαβράς.

Η Ντούα Λίπα τον περασμένο Φεβρουάριο είχε φύγει από ένα πάρτι μετά τα BAFTA στο Λονδίνο τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (24/4) με τον σκηνοθέτη στο πλευρό της και το νεαρό ζευγάρι στη συνέχεια εθεάθη να μπαίνει μαζί σε ένα αυτοκίνητο.

Δημοσίευμα της Mirror είχε αναφέρει ότι «βγαίνουν αθόρυβα εδώ και αρκετούς μήνες. Έχουν πολλά κοινά και έχουν συστήσει ο ένας τον άλλον στους στενούς τους κύκλους φίλων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου».

Η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε όμως μια φωτογραφία με τον Ρομέν Γαβράς, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για το ειδύλλιο. Μέσα από τα Instagram stories στον προσωπικό της λογαριασμό, η Λίπα ανάρτησε μια κοινή τους φωτογραφία.

Στο στιγμιότυπο εμφανίζεται το χέρι της Λίπα να κρατάει μια φωτογραφία polaroid όπου φαίνεται να γελάει με τον Γαβράς. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους δημοσιοποιούν τη σχέση.

Δείτε τη φωτογραφία που ανήρτησε η Ντούα Λίπα



Ντούα Λίπα: Χωρισμένη από τον 2021

Η τραγουδίστρια Ντούα Λίπα του «Levitating» δεν έχει μιλήσει για τη σχέση επίσημα, αλλά το story που πόσταρε συνοδευόταν από μία κόκκινη καρδιά επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την ερωτική της σχέση με τον Γαβράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις