Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

ΦΟΥΣΤΗΣ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑ ΥΠΕΡ ΜΑΚΡΟΝ, ΜΑΚΡΟΝ YΠΕΡ ΦΟΥΣΤΗ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑ


 ΦΟΥΣΤΗΣ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑ ΥΠΕΡ ΜΑΚΡΟΝ, ΜΑΚΡΟΝ ΥΠΕΡ ΦΟΥΣΤΗ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑ

Εικόνες που πρέπει να μας βάλουν σε σκεψεις, όχι επειδή ο φούστης φοράει φούστα και είναι υπέρ του Μακρόν, αλλά επειδή ο φούστης έχει καταλάβει την δύναμη της νέας φούστας Μακρόν, βρίσκοντας την δύναμη και υποστήριξη της αντινόησης. Λογικά το να είσαι φούστης και να φοράς φούστα δεν είναι ενοχλητικό, έχει γέλιο, δίνει γέλιο στις πιο σκοτεινές ημέρες του δυτικού κόσμου στις πιο αποκαλυπτικές ημέρες της ανθρωπότητας.

Αυτό που δεν είναι ορθό είναι ότι ο φούστης ή οι φούστηδες παίρνουν δύναμη από αυτούς που είναι ακριβώς αντίθετοι με την ελευθερία του λόγου και γενικά των δικαιωμάτων της ανθρωπότητας. Συμορφώνονται με την χούντα εμβολιαστών και την αφαίρεση όλων των ατομικών δικαιωμάτων χρησιμοποιώντας τον φούστη σαν ίδαλμα μιας ανύπαρκτης ελευθερίας.

Γιατί η ελευθερία δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι η ελευθερία της διαπέρασης του παχέως εντέρου από δυο ή τρεις φούστηδες. Αν σαν φούστης θεωρείς φυσιολογικό ότι θα μπορούσες να κάνεις παιδιά συνουσιάζοντας με άλλο φούστη και να φτιάξεις οικογένεια, ποιοι είμαστε εμείς να τους εμποδίσουμε ή να τους βάλουμε στην σειρά των στρέιτ;

ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις