Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Ύποπτη κίνηση σε POYMANIA, η NEA KINA; Εξαναγκασμός, χωρίς όλα τα στοιχεία σου σε κινητό τηλέφωνο δεν εισέρχεσαι πούποτε…..


 Ύποπτη κίνηση σε Ρουμανία, η Νέα Κίνα; Εξαναγκασμός, χωρίς όλα τα στοιχεία σου σε κινητό τηλέφωνο δεν εισέρχεσαι πούποτε…..

Αφού ο Βηλ Πύλας-Μπίλλ Γκέυς αγόρασε με επένδυση τρεις τράπεζες με επιστροφή με τόκους και έχει πτωχεύσει τες δύο με καθοδόν πτώχευσης της εναπομείνασας Αγροτικής Πιστωτικής Τράπεζας και αφού η χώρα πιέζεται να αντικαταστήσει το λέβα με το εβρό της μασωναρίας διά να γίνει ψοφιακό-ψηφιακό, έρχεται και πίεση όλα τα στοιχεία του «πολίτη» υπήκοου-υπόδουλου υπάκουου, να είναι εγκατεστημένα διά νόμου εις τα κινητά τηλέφωνα.

Μέχρις στιγμής γνωρίζαμε ότι μας παρακολουθούν και ότι έχουν όλα τα προσωπικά μας δεδομένα άτυπα και τυπικά, τώρα εις την Ρουμανία εξαπαιτείται η διά νόμου εγκατάσταση τους σε κινητά τηλέφωνα και το δικαίωμα παρακολούθησης ή γνώσης των αρχών της παγκόσμιας δικτατορίας διά το πού ευρίσκεται ο άνθρωπος, ήτοι διά νόμου πρέπει να κουβαλάς κινητόν τηλέφωνον και διά νόμου με αυτόν θα κάνεις όλες τις συναλλαγές σου, περιλαμβανομένων αγοραπωλησιών, διαβατηρίου, ταυτότητας, υγειονομικών αρχείων, εγκληματικών, ποινικών και παραπτωματικών αρχείων και άλλων, και βεβαίως ύστερα με μικροψήγμα και με χάραγμα, αλλά διατί τώρα εις την Ρουμανία; Τυχαία επιλέκτηκε; Ποτέ δεν επιλέγεται μία καταπίεση σε κάποιον λαόν, γνωρίζουν την ιδιοσυγκρασία του, την θέση της χώρα και την χώρα της θέσης ! Ναι !!!!

Οι πλείστοι Ρούμανοι εισίν ως επί τω πλείστον Φιλόρωσσοι επειδή εισίν Ορθόδοξοι Χριστιανοί, αλλά και επειδή συνάμα δεν εμπιστεύονται την Δύση του Ανθρώπου εκ της Δύσης !

Με έναν σμπάρο δύο τρυγόνια, συνηθεισοποίηση εις τον παγκόσμιον έλεγχον του ατόμου, όπου μετά έπεται χάραγμα Αντίχριστου και συνάμα κατασκοπεία των Φιλόρωσσων και δη όλου του Λαού και της Κυβέρνησης. Απλά και «ωραία», διότι η Ρωσσία έχει πλόκαμους εκεί και κρυφές οργανώσεις….

Παρακαλούμε ενημερώστε μας και διοθρώστε μας διά τες πληροφορίες μας αυτές….

Παναγιώτης Δίας

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις