Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Απελπιστική κατάσταση: Oυρές στα υποθηκοφυλακεία!!! Σε κίνδυνο οι περιουσία αμέτρητων Ελλήνων


 Απίστευτο...

Απελπιστική ταλαιπωρία περιμένει όσους επισκέπτονται τα υποθηκοφυλακεία της χώρας, και κυρίως της Αττικής.

Ενδεικτικό είναι πως οι σειρές προτεραιότητας σχηματίζονται από τα ξημερώματα έξω από τα αρμόδια γραφεία, πολλές φορές από τις τρεις το πρωί!!!!!!!!

Όλο αυτό για να μπει το όνομα του συναλλασσομένου σε μία άσπρη κόλλα χαρτί.

Δεκάδες άνθρωποι μαζεύονται έξω από τις υπηρεσίες, καθώς αν δεν προλάβεις να βάλεις το όνομά σου σε μία κόλλα Α4 πριν καν ανοίξει η υπηρεσία, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα προλάβεις να εξυπηρετηθείς πριν κλείσει ή να μη λάβεις τον επιθυμητό αριθμό πρωτοκόλλου.

Ως εκ τούτοι, ιδιοκτήτες ακινήτων και επαγγελματίες είναι αναγκασμένοι να παραδοθουν στην ταλαιπωρία, καθώς το να μην προλάβεις μία προθεσμία ή να μην καταφέρεις να γλιτώσεις από το να μπει ένα βάρος στο ακίνητό σου μπορεί να σημάνει τεράστια απώλεια περιουσίας.

Όλα αυτά οφείλονται κυρίως στις ελλείψεις προσωπικού και στην μη ύπαρξη υγιούς ηλεκτρονικού συστήματος.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός, ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, Γιώργος Ρούσκας, και η γενική γραμματέας της Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδας, Μαρία Μπρουζούκη, παραχώρησαν στις 28 Μαρτίου συνέντευξη Τύπου σχετικά με την τραγική ανυπαρξία έμψυχου δυναμικού, τα προβλήματα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και τα νομοθετικά κενά που καθιστούν ακόμα χειρότερη την καθημερινότητα όσων επισκέπτονται τις υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις