Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Παλαιό Φάληρο: Ανθρωποκυνηγητό για τον πιστολέρο - Oι πρώτες πληροφορίες


 Δύο τραυματίες είναι το αποτέλεσμα των πυροβολισμών που σημειώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης λίγο πριν τις 19:00, στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες , ένας 36χρονος Αλβανικής καταγωγής, πυροβόλησε εναντίον αυτοκινήτου όπου επέβαιναν η πρώην σύντροφος του, ο αδερφός της και ένα ακόμη άτομο, τραυματίζοντάς τους 2 από αυτούς στην πλάτη. Ακολούθως, η γυναίκα με τον αδερφό της και τον 30χρονο Έλληνα μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα Ακρόπολης για να καταγγείλουν το περιστατικό. Το περιστατικό συνέβη επί της οδού Ναζλίου 26, ενώ οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν τρεις κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Ο 36χρονος φέρεται να είχε στήσει καρτέρι στην πρώην σύντροφό του και όταν έφτασε η ίδια στο σημείο κατέβηκε από το ΙΧ του και της επιτέθηκε. Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν από το σημείο δύο κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αστυνομία, οι δύο άνδρες που τραυματίστηκαν είναι ηλικίας 30 και 20 ετών. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ: «Απογευματινές ώρες σήμερα μεταφέρθηκαν από την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου σε νοσοκομείο 30χρονος ημεδαπός και 20χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι δέχθηκαν πυροβολισμούς ευρισκόμενοι εντός αυτοκινήτου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις