Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Νέες εξελίξεις με το κόμμα Κασιδιάρη, χαμός στο παρασκήνιο


 Την Τρίτη οι κρίσιμες αποφάσεις...

Θολό παραμένει το τοπίο σχετικά με το κόμμα Κασιδιάρη!

Νεότερες πληροφορίες ισχυρίζονται ότι τελικά δεν προχώρησε το σχέδιο Κασιδιάρη – Κανελλόπουλου για συμπόρευση με το κόμμα «ΕΑΝ»! Λέγεται ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης, μεταξύ άλλων, δεν τρέφει συμπάθεια για τον Νίκο Νικολόπουλο και σκέφτεται σοβαρά να μην δώσει τελικά γραμμή για σταυρό στο ΕΑΝ στις εκλογές του Μαΐου, ενώ δεν του άρεσαν και κάποιοι πολιτικοί χειρισμοί του κ. Κανελλόπουλου.

Υπάρχει το σενάριο, ο Ηλίας Κασιδιάρης να προσανατολίζεται τελικά να κατεβάσει το κόμμα του «Έλληνες» αυτόνομο στις επερχόμενες εκλογές με τον ίδιο αρχηγό και υποψήφιο, προσπαθώντας να πάρει το πράσινο φως από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου.

Όπως μεταδίδεται, όλα είναι ανοιχτά για την κάθοδο του κόμματος του φυλακισμένου πολιτικού. Την Τρίτη, με μία δήλωση που θα διανείμει η συνήγορός του θα ξεκαθαρίσει τι θα κάνει στις επικείμενες εκλογές:

Θα ξεκαθαρίσει, λογικά, αν θα είναι υποψήφιος με το κόμμα Έλληνες ή αν δεν θα κατέβει καθόλου σε αυτές τις εκλογές!!!

Όσον αφορά τον κ. Κανελλόπουλο, είχε ήδη κάποιες επαφές με το κόμμα Εμφιετζόγλου και με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, χωρίς κανείς να γνωρίζει αν τελικά θα κατέβει ενιαίος σχηματισμός λαϊκής δεξιάς στις εκλογές ή απλά μικρά κόμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις