Σε «Survivor» μετατράπηκε το ισπανικό «MasterChef», αφού 44 άτομα δηλητηριάστηκαν εξαιτίας 3 πιάτων που παρουσιάστηκαν στο διαγωνισμό.
Οι παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής έπρεπε να φτιάξουν ένα μενού για τους 120 εργαζόμενους του διάσημου ενυδρείου Oceanogràfic στη Βαλένθια, με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας του. Λαβράκι, μύδια και ιαπωνικό cheesecake με φύκια ήταν μεταξύ των πιάτων που έφτιαξαν οι διαγωνιζόμενοι υπό την καθοδήγηση της δημοφιλούς Ισπανίδας σεφ, Rakel Cernicharo.
Δυστυχώς, όμως, η γκουρμέ βραδιά μετατράπηκε σε βραδιά αγωνίας, όταν 44 άτομα που δοκίμασαν τα πιάτα έπαθαν τροφική δηλητηρίαση. Εργαζόμενη στο ενυδρείο, δημοσίευσε το πρωί της Δευτέρας στα κοινωνικά δίκτυα ότι «περισσότεροι από 70 άνθρωποι κατέληξαν άρρωστοι», ενώ πηγές από το Υπουργείο Υγείας που συμβουλεύτηκε η EL PAÍS ανέφεραν ότι τελικά ήταν 44.
More than 40 people are suspected to have been affected by food poisoning as part of a TV cooking show in Spain. https://t.co/KnLWpzUASA
— Food Safety News (@foodsafetynews) April 13, 2023
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου