Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

Κιβωτός του Κόσμου: Ο πατέρας Αντώνιος απειλεί με Mηνύσεις - Πώς πέρασε το Πάσχα

 


Ο πατέρας Αντώνιος βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών, καθώς διερευνάται για τις καταγγελίες για ασέλγεια που εκκρεμούν σε βάρος του. Την ίδια ώρα, ο επικεφαλής της «Κιβωτού του Κόσμου» απειλεί με την σειρά του ότι θα μηνύσει όσους τον καταγγέλλουν, κάνοντας λόγο για σκευωρία.

Ο πατέρας Αντώνιος αναμένεται να κλητευθεί για να απολογηθεί, καθώς οι Αρχές εξετάζουν τα οικονομικά του στοιχεία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο κατηγορούμενος θα κληθεί να απολογηθεί τον Απρίλιο.

Σύμφωνα με τον εκκλησιαστικό συντάκτη του καναλιού, Ανδρέα Καραγιάννη, ο πατήρ Αντώνιος πέρασε το Πάσχα με φιλικά πρόσωπα, αναμένοντας να δικαστεί, ενώ αφήνει αιχμές κατά της νέας διοίκησης της Κιβωτού του Κόσμου.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 15χρονου που κατηγορεί τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, είπε τα εξής:

«Τώρα θυμήθηκε να καταθέσει μηνύσεις; Μήπως έχει αλλάξει η υπερασπιστική του γραμμή, διότι υπάρχει περίπτωση οι νομικοί του παραστάτες να μην είναι οι ίδιοι; Οι δικηγόροι φταίνε; Πόσους δικηγόρους θα έχει πια; Δεν μπορεί να έχει πάνω από δύο δικηγόρους στην ανάκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.