Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Α.Τσίπρας: «Το νου σας – Θα επιστρατευθούν προβοκάτσιες, δωροδοκίες και αποστασίες – Η οικογένεια Μητσοτάκη έχει το know how»! - «Δεν είμαι προληπτικός αλλά… μόλις ο κ.Μητσοτάκης ανακοίνωσε εκλογές έγινε σεισμός» (βίντεο)


 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε πολίτες στη Θέρμη, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη, τόνισε μεταξύ άλλων πως «δεν είμαι προληπτικός. Κάποιοι λένε ότι η βροχή είναι γουρλίδικη. Προσέξτε όμως! Περίεργα πράγματα συμβαίνουν!» αλλά μετά το αστείο ήρθαν τα σοβαρά και έφτασαν σε σημείο να μιλούν για προβοκάτσιες, εκβιασμούς και αποστασίες!

Και συνέχισε: «Σήμερα που ανακοίνωσε ο κύριος Μητσοτάκης την προσφυγή στις κάλπες, μόλις την ανακοίνωσε έγινε σεισμός στην Αθήνα και εδώ στη Θεσσαλονίκη βρέχει από το πρωί»!

«Δεν είμαι προληπτικός, δεν πιστεύω στις προλήψεις αλλά καλού κακού στις 21 του Μάη, μαζί με την ψήφο μας, ας σπάσουμε και το ρόδι!» κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας!


Αλλά το tweet του Α.Τσίπρα προκάλεσε αρκετούς προβληματισμούς:

«Το νου σας. Τις 30 μέρες ως τις εκλογές το καθεστώς θα κάνει το παν για να αποτρέψει την πολιτική αλλαγή που έρχεται.

Δε θα τα καταφέρει, αλλά να ξέρετε ότι θα επιστρατευθούν οι προβοκάτσιες, οι εκβιασμοί, οι δωροδοκίες, τα fake news, οι fake δημοσκοπήσεις, οι αποστασίες» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

«Άλλωστε η οικογένεια Μητσοτάκη έχει το know how. Ξέρει πως ακριβώς γίνονται», συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.