Σάββατο 15 Απριλίου 2023

«Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε» από Οικονόμου μετά τις ύβρεις KATA ΠΑΣΟΚ

 


Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε βίντεο που δείχνει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, να τραγουδάει υβριστικά συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ., μέσα σε καφετέρια στη Λαμία.

Επιχειρώντας να αντιδράσει μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο Γ. Οικονόμου απέφυγε να απαντήσει επί της ουσίας του συγκεκριμένου γεγονότος (και να το διαψεύσει) και αρκέστηκε σε μια γενικόλογη αναφορά περί του διαχρονικού τρόπου που πολιτεύεται ο ίδιος. 

«Ο τρόπος που διαχρονικά πολιτεύομαι δεν αφήνει σε κανέναν, συμπεριλαμβανομένου του κ. Μάντζου, κανένα απολύτως περιθώριο παρερμηνείας και καπηλείας σε οτιδήποτε αφορά τη στάση μου, τόσο σε ιδιωτικό όσο και σε δημόσιο επίπεδο. Ο σωστός τρόπος να αντιμετωπίσεις τη συκοφαντία είναι να την περιφρονήσεις. Αν προσπαθήσεις να την αντικρούσεις ή να τη διαψεύσεις, θα σε νικήσει», ανέφερε σε αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα.

Υπενθυμίζεται ότι οι ύβρεις Οικονόμου προκάλεσαν την οργή του ΠΑΣΟΚ, με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Δημήτρη Μάντζο, να μιλήσει για «κατάντια» του κυβερνητικού αξιωματούχου και να ζητά από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να αντιδράσει: «Δεν θέλουμε να διαταραξουμε το κλίμα κατάνυξης του Πρωθυπουργού στην Τήνο, αλλά μήπως έχει κάτι να πει για τον κυβερνητικό του εκπρόσωπο, τα συνθήματα και την κατάντια του; Ή απλώς, life is life;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις