Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Ξαφνικά στο νοσοκομείο και ο διάσημος Ισπανός χορευτής Joaquín Cortés


 O χορευτής Joaquín Cortés χρειάστηκε να νοσηλευτεί επειγόντως. Και δεν είναι εξαιτίας του COVID-19.

Ο Joaquín Cortés ήταν άρρωστος για μέρες, αλλά κανείς, ούτε οι φίλοι του ούτε οι συνάδελφοί του, πόσο μάλλον το προσωπικό του, δεν ήξερε τι ήταν λάθος. Στη συνέχεια, ενώ έπαιζε με τα παιδιά του, λιποθύμησε ξαφνικά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μαδρίτης, όπου υποβάλλεται σε εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις. Ο δημοφιλής Ισπανός χορευτής το απεκάλυψε μέσα από τη σελίδα του στο Instagram.

«Πριν από εβδομάδες άρχισα να αισθάνομαι πολύ άρρωστος, είχα βήχα στο στήθος, κούραση, πονοκέφαλο… αλλά, παρόλα αυτά, προσπαθούσα συνεχώς για εβδομάδες», είπε ο Cortés στα social media, μιλώντας για τις παραστάσεις στη Μαδρίτη και τη Μπολόνια: «Πριν από λίγες μέρες, συνοδεύοντας τον γιο μου Romeo στο σχολείο, άρχισα να βήχω, ζαλιζόμουν την ώρα που οδηγούσα, φοβήθηκα αλλά πέρασε». Όταν τα επεισόδια επαναλήφθηκαν και οι λιποθυμίες εντάθηκαν, όμως, ο χορευτής κατάλαβε ότι κάτι σοβαρό συνέβαινε: «Οδηγούσα και έπρεπε να ζητήσω από τον βοηθό μου να πάρει το τιμόνι γιατί ξαφνικά δεν μπορούσα να δω τίποτα».


Ο Joaquin Cortès ανακάλυψε ότι είχε πολύ χαμηλό κορεσμό οξυγόνου στο αίμα και από εκείνη τη στιγμή άρχισε η ιατρική έρευνα ώστε να εντοπίσουν οι γιατροί του την προέλευση της αδιαθεσίας. “Κάνουν καρδιολογικές, νευρολογικές και πνευμονικές εξετάσεις. Είμαι με αντιβιοτικά και οξυγόνο. Αύριο θα κάνουν βρογχοσκόπηση και μετά θα με βάλουν σε υποστήριξη για ώρες ή μέρες… ακόμα δεν ξέρω”, έγραψε ξανά ο Ισπανός χορευτής.

Στη συνέχεια, ο Cortès ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές του που χρειάστηκε να ακυρώσει τα σόου που είχαν προγραμματιστεί για τις επόμενες εβδομάδες, αλλά είπε ότι ήταν σίγουρος ότι θα μπορούσε να επιστρέψει στη σκηνή το συντομότερο δυνατό. «Μου δίνει μόνο ελπίδα να σκέφτομαι ότι αν χόρευα τόσο άγρια ​​με πολύ λίγο οξυγόνο στο αίμα μου και με κάποια μόλυνση στους πνεύμονές μου… πώς θα χορέψω όταν συνέλθω», κατέληξε ο Cortès, δείχνοντας τον εαυτό του ξαπλωμένο στο κρεβάτι στην κλινική, όπου νοσηλεύεται.


kourdistoportocali.com

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις