Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Εκτελεσαν 50χρονη εξ επαφής μεσα στο αυτοκίνητο της – Της τίναξαν τα μυαλά στον αέρα σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας έξω από τη Θεσσαλονίκη


 Εξ επαφής πυροβολισμό στο κεφάλι με κυνηγετικό όπλο φέρεται να δέχθηκε η γυναίκα, που εντοπίστηκε νεκρή το πρωί μέσα σε παρατημένο ΙΧ αυτοκίνητο, σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας έξω από τη Θεσσαλονίκη.


Αυτό προκύπτει από τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα στη σορό της γυναίκας, η ηλικία της οποίας υπολογίστηκε περίπου στα 50 έτη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων της, ενώ η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.


Το λευκό όχημα και ο μάρτυρας
Το λευκό όχημα μέσα στο οποίο βρέθηκε η νεκρή γυναίκα, εντόπισε πίσω από το κτήριο της Διεύθυνσης Γεωργίας, ένας υπάλληλος της Διεύθυνσης Γεωργίας.

Όπως είπε ο μάρτυρας στη voria.gr κάλεσε την αστυνομία αμέσως μόλις είδε το παρατημένο αυτοκίνητο, γιατί σε εκείνο το σημείο, κοντά στα νεκροταφεία, συχνά-πυκνά αφήνονται αυτοκίνητα που έχουν κλαπεί.

Είπε ακόμα ότι φοβήθηκε και δεν πλησίασε περισσότερο να δει τι έχει μέσα το αυτοκίνητο και γι’ αυτό κάλεσε την αστυνομία.


olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις