Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Ψάχνετε σύντροφο ζωής; – Αυτά τα 3 ζώδια είναι η καλύτερη επιλογή

 


Υπάρχουν τρία ζώδια που είναι φτιαγμένα για μακροχρόνιες σχέσεις και μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι σύντροφοι ζωής.

Αιγόκερως

Αν ψάχνετε για κάποιον με τον οποίο θα περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας, ίσως αναζητάτε έναν Αιγόκερω.

Μάλιστα, η αστρολόγος Alice Bell εξήγησε στη Vogue: «Οι Αιγόκεροι παίρνουν τη δέσμευση τόσο σοβαρά όταν επιλέγουν να είναι με κάποιον, που σημαίνει ότι δίνουν το 100% και θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να λειτουργήσει η σχέση».

Αυτή δεν είναι η ενέργεια που αναζητούν οι περισσότεροι άνθρωποι όταν προσπαθούν να βρουν κάποιον με τον οποίο θα χτίσουν μια ζωή; Ομολογουμένως, οι Αιγόκεροι είναι γνωστό ότι πολύ γρήγορα θα επισημοποιήσουν μια σχέση.

Οι Αιγόκεροι εμφανίζονται ως ψυχροί ή συναισθηματικά συγκρατημένοι, αλλά όταν έχουν βρει το κατάλληλο άτομο, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να είναι ευάλωτοι. Είναι αυτό το “ωραίο, αλλά μόνο για σένα” τροπάριο που βλέπεις σε πολλές ρομαντικές ταινίες για εφήβους.

Λέων

Οι Λέοντες φαίνονται να είναι οι λιγότερο αυτοαπορροφημένοι από όλα τα ζώδια της φωτιάς. Το καλύτερο χαρακτηριστικό τους είναι ότι πιστοί.

Διαφημίζουν τον σύντροφό τους σε κάθε ευκαιρία ή μιλάνε για τη σχέση τους σε οποιονδήποτε.

Και πάλι, οι Λέοντες έχουν επίσης την τάση να είναι υπερβολικά δραματικοί, αλλά ποιος δεν αγαπά το μικρό δράμα;

Οι Λέοντες αγαπούν επίσης τον ρομαντισμό και το να πλημμυρίζουν με στοργή το άλλο τους μισό. Ουσιαστικά, αγαπούν την προσοχή, οπότε αν δεν έχετε τον χρόνο ή την ενέργεια να τους κάνετε το κέντρο του κόσμου σας, μην ασχοληθείτε.

Αλλά αν είστε ερωτευμένοι και θέλετε να είστε ο ένας πάνω στον άλλο 24 ώρες το 24ωρο, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά, τότε λέμε ότι πρέπει να το κάνετε.

Κριός

Είναι αρκετά προφανές ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μια σχέση αγάπης-μίσους με τα ζώδια της φωτιάς. Αν δεν είστε ένας από αυτούς, τότε απλώς αγαπάτε τον εαυτό σας σε ένα αποκρουστικό ποσοστό. Η αυτοπεποίθηση δεν είναι ποτέ κακό πράγμα, αλλά όταν μετατρέπεται σε ναρκισσισμό, τότε υπάρχει… ζήτημα.

Τι εννοούμε; Συναντάς έναν Κριό και νομίζεις ότι βρήκες τον τέλειο άνθρωπο και ποιος ξέρει ίσως το έχεις καταφέρει. Αλλά μια μέρα όλα γκρεμίζονται γιατί αρχίζεις σιγά-σιγά να συνειδητοποιείς ότι είναι υπερβολικά ανταγωνιστικοί, αλαζονικοί και έχουν λίγο περίεργη ιδιοσυγκρασία.

Ευτυχώς, βρίσκουν έναν τρόπο να εξιλεωθούν επειδή είναι επίσης παθιασμένοι και εξαιρετικά εξωστρεφείς και οι φήμες λένε ότι είναι πολύ καλοί στην κρεβατοκάμαρα. Πρέπει απλά να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά και να ξέρεις τι θέλεις σε μια σχέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις