Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Γιατί ο Πάπας έχει σύμβολο εξωγήινου στο ΠΕΤΡΑΧΗΛΙ του; Αυτό το σύμβολο είναι ο γίγαντας της Ατακάμα, ένα σχέδιο 3000 ετών και ύψους 86 μέτρων που βρέθηκε στη Χιλή

 


Όπως έδειξε η αναζήτηση, είναι: «Γίγαντας από την έρημο Ατακάμα». Μεγάλο ανθρωπόμορφο γεωγλυφικό. Το γεωγλυφικό είναι το μεγαλύτερο προϊστορικό ανθρωπόμορφο σχέδιο στον κόσμο, με μήκος 86 μέτρα. Η ηλικία του σχεδίου υπολογίζεται στα 3000 χρόνια. Η εικόνα του γίγαντα βρίσκεται 1370 χλμ. από τα γεωγλυφικά της ερήμου Nazca, στο μοναχικό βουνό της Sierra Unica, στην έρημο Atacama, κοντά στην πόλη Huara. Η εικόνα ονομάζεται "Tarapaka". Η εικόνα είναι δύσκολο να αναγνωριστεί. Μπορείτε να δείτε αυτό το γεωγλυφικό μόνο από το αεροπλάνο. Οι δημιουργοί αυτής της εικόνας είναι άγνωστοι. Γιατί η εικόνα αυτού του γεωγλυφικού στα ρούχα του Πάπα δεν είναι ξεκάθαρη.





Η Wikipedia προτείνει ότι είναι μια τοπική θεότητα της Χιλής (γίγαντας Ατακάμα). Ο γίγαντας της Ατακάμα αποτελεί αντικείμενο πολλών διαφωνιών και εικασιών μεταξύ ερευνητών και επιστημόνων. Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι εξωγήινο ον, λόγω του επιμήκους κρανίου του και άλλων μη φυσιολογικών χαρακτηριστικών. Άλλοι έχουν προτείνει ότι είναι απλώς τα υπολείμματα ενός ανθρώπινου σκελετού που έχει παραμορφωθεί από μια συγγενή διαταραχή όπως ο νανισμός ή η προγηρία. Δεν θα έπρεπε να είναι ακατάλληλο; Ωστόσο, η πραγματική ταυτότητα του γίγαντα της Ατακάμα παραμένει μυστήριο.

Παρόλο που πολλοί άνθρωποι διαφωνούν, υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι ο γίγαντας της Ατακάμα είναι μια από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες αναπαραστάσεις εξωγήινων όντων που επισκέφθηκαν τη Γη στο μακρινό παρελθόν. Οι θεωρητικοί των αρχαίων εξωγήινων προτείνουν ότι το μυστηριώδες και ανώμαλο σχήμα του γίγαντα της Ατακάμα είναι απόδειξη των επισκέψεων των Αρχαίων Εξωγήινων και ότι ο Γίγαντας της Ατακάμα δεν αντιπροσωπεύει έναν Αρχαίο Σαμάνο, αλλά ένα από τα όντα που κατέβηκαν από τον ουρανό στο μακρινό παρελθόν.

Το γιατί οι αρχαίοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια τόσο ανώμαλη φιγούρα είναι κάτι που θα συνεχίσει να τροφοδοτεί συζητήσεις μεταξύ εκείνων που πιστεύουν ότι μας επισκέφτηκαν εξωγήινοι στο παρελθόν και εκείνων που προσφέρουν άλλες θεωρίες με την ελπίδα να καταρρίψουν τη θεωρία των Αρχαίων Εξωγήινων.

Ο γίγαντας της Ατακάμα είναι σίγουρα ένα από τα πιο μυστηριώδη γεωγλυφικά στη Γη, και δεν μπορούμε να βοηθήσουμε και να αναρωτηθούμε, τι προσπαθούσαν να μας πουν οι αρχαίοι, χιλιάδες χρόνια πριν.

Δείτε τον γίγαντα της Ατακάμα στους Χάρτες Google εισάγοντας τις ακόλουθες συντεταγμένες: 19°56'56,0″S 69°38'01,4″Δ (ΕΔΩ)



ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.