Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

KYΣΕΑ: Με το νέο έτος η απόφαση για τις κορβέτες


 ΚΥΣΕΑ: Σε επόμενη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ παραπέμφθηκαν οι τελικές αποφάσεις με την επόμενη τακτική συνεδρίαση να είναι προγραμματισμένη για τον Φεβρουάριο.

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 1:30 το μεσημέρι της Τρίτης (20/12) η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν ελήφθη απόφαση για τις κορβέτες του Πολεμικού Ναυτικού που ήταν το βασικό θέμα στην ατζέντα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έγινε συζήτηση γύρω από κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες για το θέμα με τις αποφάσεις για τις κορβέτες να παραπέμπονται στο 2023.

Το Συμβούλιο έκανε μία ανασκόπηση για τη χρονιά που φεύγει ενώ στο τραπέζι της συζήτησης έπεσαν θέματα όπως τα εξοπλιστικά προγράμματα και το προσφυγικό.

Η απόφαση, ανέφεραν οι ίδιες πληροφορίες, θα ληφθεί είτε στο τακτικό ΚΥΣΕΑ του Φεβρουαρίου είτε αν υπάρξει νωρίτερα συνεδρίαση για κρίσεις.

Μάλιστα, όπως φαίνεται, έχει «ανάψει» η συζήτηση για την απόκτηση ισραηλινών αντιπυραυλικών συστημάτων Spike προσθέτοντας ότι η υπόθεση των ΜΕΚΟ επηρεάζεται από το μπάτζετ για τις κορβέτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις