Με αφορμή τα πόθεν έσχες των πολίτικων προσώπων της Ελληνικής Βουλής ψάξαμε εγώ και το επιτελείο μου να βρούμε το πόθεν έσχες της Π.τ.Δ Αικατερίνης Σακελλαροπούλου
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΨΑΞΑΜΕ ΣΕ ΦΕΚ ,ΨΑΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΨΑΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ,ΠΑΝΤΟΥ!!!!!
Το μόνο που βρήκαμε ήταν ότι η ΠτΔ Κ.ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ είναι ιδιοκτήτρια ενός πολυτελούς διαμερίσματος σε συγκρότημα της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ κατασκευαστική επίσης αιολικών πάρκων επι της οδού Μυλλέρου 27 & Γερμανικού 7, Μαραθώνα 24Β - Λεωνιδίου 52, Μεταξουργείο, Αθήνα.
Σύμφωνα πάντα με άρθρα τα οποία βρήκαμε εδώ αλλά και εδώ το κόστος ανα τμ κυμαίνεται στις 3.800 ευρώ, όπως φαίνεται σε σχετικές αγγελίες (spitogatos.gr αρ. αγγελίας 8193736)
ΚΑΘΩΣ ΨΑΞΑΜΕ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΒΡΗΚΑΜΕ :
<<Το 2012 η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ήταν μια απλή σύμβουλος στο Συμβούλιο Επικρατείας. Τοποθετημένη, όμως, στο πέμπτο τμήμα του ανώτατου διοικητικού δικαστηρίου. Στο τμήμα δηλαδή που είναι αρμόδιο για να ελέγχει αν η διοίκηση τηρεί τις διακηρύξεις του Συντάγματος και των Νόμων για την προστασία του περιβάλλοντος. Και ειδικότερα για την προστασία των δασών από τους κάθε είδους οικοπεδοφάγους που βρίσκουν νομοθετικά «παράθυρα» για να κτίζουν στα καμένα.
Η δικαστής Σακελλαροπούλου δεν αποδείχθηκε κέρβερος. Το αντίθετο. Διαβάζουμε στις 12 Απριλίου 2013 στην «Ναυτεμπορική» με «πηγή» το ΑΠΕ (Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων»: « Τον δρόμο για την εγκατάσταση ΑΠΕ (Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας) ακόμη και στις δασικές περιοχές άνοιξε το Συμβούλιο της Επικρατείας». Εισηγήτρια της απόφασης του ΣτΕ (1421/2013) ήταν η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Την ίδια ημέρα (12 Απριλίου 2013) η «Καθημερινή» δημοσίευσε απόσπασμα της εισήγησης της Κατερίνας Σακελλαροπούλου (με βάση την οποία ελήφθη η επίμαχη απόφαση του ΣτΕ) σύμφωνα με την οποία: «υπό την συνδρομή επιτακτικών λόγων δημοσίου συμφέροντος επιτρέπονται, κατ’ εξαίρεση του Συντάγματος ,επεμβάσεις που μεταβάλλουν ή αλλοιώνουν τον δασικό χαρακτήρα μιας περιοχής».
Κατά την Κατερίνα Σακελλαροπούλου «Η εγκατάσταση αιολικών μονάδων μέσα σε δάση και δασικές περιοχές δεν αντίκειται στις συνταγματικές επιταγές και βρίσκεται εντός των νομοθετικών πλαισίων».
Το καλύτερο: Κατά την Κατερίνα Σακελλαροπούλου «Ακόμη και στα μικρά νησιά που προστατεύονται περιβαλλοντικά από το Σύνταγμα είναι δυνατή η εγκατάσταση ανεμογεννητριών». Είχε προηγηθεί πριν ένα χρόνο μια άλλη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (η 2499/2012) που επέτρεπε την ανάπτυξη αιολικών πάρκων σε αναδασωτέες περιοχές. Εισηγήτρια ήταν και πάλι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Αντιπρόεδρος και εκτελεστικό μέλος του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ είναι ο Μιχάλης Γουρζής, πεθερός του Γιώργου Γεραπετρίτη. Η κόρη του Μιχάλη Γουρζή και σύζυγος του Γιώργου Γεραπετρίτη η Αλεξάνδρα Γουρζή είναι δικηγόρος με εξειδίκευση σε θέματα ΑΠΕ και προϊσταμένη στο τμήμα δικαστικής εκπροσώπησης και νομικής υποστήριξης της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ). Η επιλογή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου για την θέση της Πρόεδρου της Δημοκρατίας είναι κοινό πολιτικό μυστικό ότι προέκυψε από πρόταση του Γιώργου Γεραπετρίτη την οποία αποδέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σε απλά ελληνικά τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι η σύζυγος του Νο 2 της κυβέρνησης είναι δικηγόρος στην ΡΑΕ που έδωσε άδεια για 16 ανεμογεννήτριες στο Μαντούδι Ευβοίας. Οι οποίες θα εγκατασταθούν από κατασκευαστικό όμιλο στον οποίο ο πεθερός του Νο 2 της κυβέρνησης (και πατέρας της δικηγόρου της ΡΑΕ) είναι αντιπρόεδρος. Και για να παρακαμφθεί το Σύνταγμα είχε εκδοθεί απόφαση του ΣτΕ με εισηγήτρια δικαστίνα η οποία αγόρασε πολυτελές διαμέρισμα από τον ίδιο κατασκευαστικό όμιλο. Και στην συνέχεια αυτή η ίδια δικαστίνα έγινε Πρόεδρος της Δημοκρατίας ύστερα από πρόταση του Νο 2 της κυβέρνησης στον Νο1 της κυβέρνησης.>>
ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ :
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΔΑΣΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ.
ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Οι χώρες με κατώτατο μισθό κάτων των 1.000 ευρώ για το 2022 είναι:
- Βουλγαρία με 332 ευρώ
- Λετονία με 500 ευρώ
- Ρουμανία με 515 ευρώ
- Ουγγαρία με 542 ευρώ
- Κροατία με 624 ευρώ
- Σλοβακία με 646 ευρώ
- Τσεχία με 652 ευρώ
- Εσθονία με 654 ευρώ
- Πολωνία με 655 ευρώ
- Λιθουανία με 730 ευρώ
- Μάλτα με 792 ευρώ
- Πορτογαλία με 823 ευρώ
- Γαλλία με 1.603 ευρώ
- Γερμανία με 1.621 ευρώ
- Βέλγιο με 1.658 ευρώ
- Ολλανδία με 1.725 ευρώ
- Ιρλανδία με 1.775 ευρώ
- Λουξεμβούργο με 2.257 ευρώ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου