ΥΛΙΚΆ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΈΜΙΣΗ
4 ΜΉΛΑ ΜΈΤΡΙΑ
2 Κ.Σ ΖΆΧΑΡΗ ΚΑΦΕ
2 Κ Σ ΒΙΤΑΜ..
1 ΚΟΦΤΟ ΚΟΥΤΑΛΆΚΙ ΚΑΝΈΛΑ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
ΛΙΓΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΥΛΙΚΆ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΎΜΗ
3/4 ΚΟΥΠΑΣ ΛΑΔΙ ΕΛΑΦΡΎ
1/2 ΚΟΥΠΑΣ ΠΟΤΥΡΙ ΚΡΑΣΙ
ΛΕΥΚΟ..ΕΓΩ ΈΒΑΛΑ ΡΟΖΕ..
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ ΖΆΧΑΡΗ
400 ΓΡ ΑΛΕΎΡΙ Γ.Ο.Χ.
1 Κ Γ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
ΆΧΝΗ ΖΆΧΑΡΗ ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ!!
ΕΚΤΈΛΕΣΗ..
ΚΑΘΑΡΊΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΌΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΚΡΆ ΚΟΜΜΆΤΙΑ
ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΥΜΌ ΛΕΜΟΝΙΟΎ ΚΑΙ ΤΟ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΌΛΑ ΧΩΡΊΣ ΝΕΡΌ
ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΠΟΙΕΊ ΤΑ ΥΓΡΆ ΤΟΥ..
ΣΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΤΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΆΧΑΡΗ
ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΛΊΓΟ
ΜΌΛΙΣ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΚΑΛΆ
ΤΑ ΚΑΤΕΒΆΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΆ ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΤΟ ΜΊΓΜΑ
ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΎΜΗ
ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΆΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΏΣΕΙ..ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟ
ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΆ
ΚΑΙ ΖΗΜΟΝΟΥΜΕ..Η ΖΎΜΗ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΜΑΛΆΚΙΑ!!
ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΊΓΟ..
ΚΑΙ ΑΝΟΊΓΟΥΜΕ ΦΎΛΟ ΚΑΙ ΚΌΒΟΥΜΕ ΣΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ
ΠΙΤΑΚΙΑ ΒΆΖΟΥΜΕ 1 ΚΟΥΤΑΛΆΚΙ ΓΈΜΙΣΗ ΜΗΛΟΥ
ΚΑΙ ΚΛΕΊΝΟΥΜΕ ..
ΨΉΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΆ ΠΕΡΊΠΟΥ ΣΤΟΥΣ 170 ΚΕΛΣΊΟΥ
ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΟΥΝ
ΛΊΓΟ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΆΧΝΗ...ΕΓΙΝΑΝ ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΑ
ΜΕ ΩΡΑΊΟ ΤΡΑΓΑΝΌ ΦΎΛΟ..🍎
Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου