Συστατικά
400 γρ. νηστίσιμα μπισκότα
300 γρ. χυμός φράουλα
500 ml φυτική σαντιγύ
400 γρ. νηστίσιμη πραλίνα
τρούφα σοκολάτας
Μέθοδος Εκτέλεσης
Στην κουζινομηχανή βάζουμε τη φυτική κρέμα γάλακτος και χτυπάμε μέχρι να γίνει μία μαλακή σαντιγί.
Ζεσταίνουμε στα μικροκύματα τη νηστίσιμη πραλίνα και την ανακατεύουμε στην κουζινομηχανή με τη σαντιγί μέχρι να γίνει μία μους.
Σε 1 τσέρκι 22 εκ. βάζουμε τα μπισκότα (αφού τα έχουμε βουτήξει πρώτα σε χυμό φράουλας), τη μους, τα μπισκότα (αφού τα έχουμε βουτήξει πρώτα σε χυμό φράουλας), τη μους, τα μπισκότα (αφού τα έχουμε βουτήξει πρώτα σε χυμό φράουλας), τη μους, τα μπισκότα (αφού τα έχουμε βουτήξει πρώτα σε χυμό φράουλας), τη μους.
Γαρνίρουμε με σοκολατένια τρούφα και βάζουμε την τούρτα στο ψυγείο για 3 ώρες.
ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου