Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Σεισμός στο Μεξικό: Ένας νεκρός από το "χτύπημα" του Εγκέλαδου - Βίντεο από τη στιγμή της δόνησης


 Ένας νεκρός μετά από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε τις βραδινές ώρες την Τρίτη.

Τουλάχιστον ένας νεκρός από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε το νοτιοανατολικό Μεξικό το βράδυ της Τρίτης (τοπική ώρα), αλλά και υλικές ζημιές σε οικήματα, που καταπλακώθηκαν από πέτρες.
Ο σεισμός των 7 Ρίχτερ σημειώθηκε σε περιοχή 17,7 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Ακαπούλκο, οδηγώντας σε καταστροφές και κατολισθήσεις.
Ο κυβερνήτης της περιοχής ενημέρωσε πως ο ένας άνδρας σκοτώθηκε μετά από πτώση στύλου στην περιοχή Κογιούκα ντε Μπενίτεζ.
Ο Πρόεδρος της χώρας, Αντρές Μανουέλ Λόπεζ Ομπραντόρ, σημείωσε πως ο σεισμός δεν προκάλεσε μεγάλες ζημιές στην επαρχία Γκερέρο, ούτε και στη γειτονική της Οαξάκα.

Έντρομοι οι πολίτες στους δρόμους

Οι πολίτες, έντρομοι, βγήκαν στους δρόμους στη μέση της νύχτας και εν μέσω βροχόπτωσης.
Ορισμένοι κρατούσαν τα παιδιά τους αγκαλιά και φορούσαν μόνο τις πιτζάμες τους, όπως σημείωσαν αυτόπτες μάρτυρες στο Reuters.
«Ήταν τρομερό. Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, μου θυμίζει τον σεισμό του 1985» είπε 70χρονη κάτοικος.
Το 1985 η πρωτεύουσα του Μεξικού είχε «χτυπηθεί» από έναν φονικό σεισμό που οδήγησε σε χιλιάδες θανάτους.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις