Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Επεισόδια τώρα στο κέντρο της Αθήνας: Ένταση και χημικά σε φοιτητικό συλλαλητήριο

 


Οι φοιτητές που συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας διαμαρτύρονταν κατά της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής, ενώ δεν έλειψε η ένταση.

Μικροένταση επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής στο συλλαλητήριο που πραγματοποιούν φοιτητικοί σύλλογοι και μαθητές στο κέντρο της Αθήνας.

Οι φοιτητές διαμαρτύρονται κατά της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής στα Πανεπιστήμια, ενώ κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου δημιουργήθηκε ένταση, με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών για να τους περιορίσει σε ένα τμήμα του δρόμου λόγω του μικρού αριθμού.



Η ένταση σημειώθηκε όταν η πορεία βρισκόταν μπροστά στο Υπουργείο Εργασίας, στην οδό Σταδίου, όπου δεν έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.


Λίγο πριν τις 14:00, μαθητές και φοιτητές που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο βρίσκονταν στο κάτω μέρος της πλατείας Συντάγματος, ενώ παραμένει το τεταμένο κλίμα.
Αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσει και νέος γύρος έντασης, με σπρωξίματα και επεισόδια.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις