Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Μετά την ψευτοπανδημία (βλέπε γενοκτονία), και το οικολογικό τρομοπορνό, έρχεται ο Space Jesus! Το Project Blue Beam, και η εποχή των “εξω-σωτήρων”.

 


Ήδη από το 2011 άρχισε η CIA σκοπίμως να απο-απορρητοποιεί “έγγραφα σχετικά με θεάσεις UFO”.

Το Βατικανό και οι αστρονόμοι του άρχισαν να βγάζουν εργασίες για ουράνια πλάσματα με προέλευση από άλλους αστερισμούς.

Αυτό στην ψυχολογία διαχείρισης των μαζών λέγεται desensitisation. Αναισθητοποίηση δηλαδή. Να αρχίσεις να εκθέτεις την μάζα στο εξωφρενικό ερέθισμα, μέχρι μία μέρα να του φανεί φυσιολογικό.

Και σε συνδυασμό με τα μασονικά κινούμενα σχέδια και κανάλια παιδικών σειρών της Disney κλπ, προγραμματίζουν τα μικρά παιδιά για δεκαετίες στο δαρβινικό μοντέλο που αναμένει αναπτυγμένες μορφές εξω-ζωής.

Αφού τελειοποιήσουν την τεχνολογία 3D ολογραφικής προβολής που είναι το Blue Beam, θα χρησιμοποιήσουν μερικούς Hypersonic πυραύλους και ενεργειακά όπλα, μαζί με τα εφέ, για να σκηνοθετήσουν επιδρομή εξωγήινων.

Εκεί θα είναι η ευκαιρία για να πλασάρουν την “ύστατη ευκαιρία της ανθρωπότητας για απόλυτη ένωση έναντι στον κοινό εχθρό”.

Περισσότερο και από ότι πετύχαν με τον κορωνοιό.

Παρανοικοί ουφόλοι “επιστήμονες” θα βγαίνουν στις αντι-ειδήσεις, να σας γεμίζουν το μυαλό με κάθε λογής ουφολογική σαβούρα.

Μπορεί να κάνουν και μερικά “θαύματα” μέσω των δαιμόνων που θα τους κυριεύουν, και θα τα αποδώσουν σε εξωγήινη υπερτεχνολογία και απαγωγές σε “μητρικά σκάφη”.

Το αν θα εμφανιστούν και ενσώματα Νεφελίμ και παπαριές που λέει ο Λιακό δεν το γνωρίζω. Αλλά το πιθανότερο είναι να έχετε γίνει εσείς οι ίδιοι τα “νεφελίμ” απ τα πολλά μπόλια… .

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις