Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Κυπαρισσία: Μαρτυρία σοκ για τον σύντροφο της 42χρονης - "Έχει ξανακάνει φόνο"


 Ξεσπά ο πρώην σύζυγος της 42χρονης που βρέθηκε τσιμεντωμένη στην Κυπαρισσία.

Πληθαίνουν οι μαρτυρίες για τη βιαιότητα του συντρόφου της 42χρονης Μόνικα Γκιούζ, η οποία βρέθηκε θαμμένη σε τσιμέντο στην αυλή του σπιτιού τους στην Κυπαρισσία.

Η γυναίκα, η οποία είχε εξαφανιστεί από τον Φεβρουάριο του 2021, βρέθηκε γυμνή και τοποθετημένη σε εμβρυακή στάση στον αυτοσχέδιο τάφο που της έφτιαξε ο δολοφόνος της, με τις έρευνες να έχουν στραφεί στο πρόσωπο του 39χρονου Ρουμάνου συντρόφου της που βρίσκεται πλέον στην πατρίδα του.

Ο πρώην σύζυγος της Μόνικας Γκιούζ ξεσπά για τον 39χρονο, λέγοντας πως «είναι δολοφόνος, ένας…Και λίγο λέω… ένας ηλίθιος, ένα κάθαρμα».

Ο 39χρονος άνδρας είχε βίαια ξεσπάσματα και είχε σπάσει στο ξύλο όχι μόνο την άτυχη Μόνικα, αλλά και το 12χρονο παιδί που είχε με τον πρώην σύζυγό της και μέχρι τότε έμενε μαζί τους.

Όπως υποστηρίζει ο πατέρας του παιδιού, ο 12χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο βαριά χτυπημένος, γεγονός που τον οδήγησε να διεκδικήσει την επιμέλειά του και να κάνει ασφαλιστικά μέτρα στον 39χρονο καταζητούμενο.

«Εμένα αυτός δεν με είχε πλησιάσει. Γιατί είχα πάρει ασφαλιστικά μέτρα και για τη μάνα του και για τον … γιατί την είχε χτυπήσει το 2017, το 2018 και το παιδί, τον Αντρέα, τον μικρό και αυτή. Και καταλήξανε στο νοσοκομείο. Το μικρό τον είχε κοντά της, ήταν προστασία της, όμως έτυχε να φάει ξύλο και το παιδί, ο μικρός. Έχω φωτογραφίες από την αστυνομία πώς τους βρήκανε στον δρόμο. Και το παιδί μετά κατέληξε σε εμένα αυτόματα», αναφέρει μιλώντας στο MEGA.

Kυπαρισσία: «Έχει ξανακάνει φόνο» ο 39χρονος

Δηλώνοντας τη βεβαιότητά του ότι αυτός είναι ο δολοφόνος, ο πρώην άντρας της 42χρονης υποστηρίζει ότι ο 39χρονος είχε σκοτώσει και την προηγούμενη σύντροφό του.

Πρόκειται για μια γυναίκα που τη λένε Άννα, η οποία πέθανε από «ατύχημα» και θάφτηκε στην Κυπαρισσία. Ωστόσο, ο πρώην σύζυγος της Μόνικα έχει άλλη άποψη: «Γλίστρησε στο μπάνιο, χτύπησε το κεφάλι της και τελείωσε. Όχι, ψέματα. Και τώρα η δεύτερη ήταν η πρώην μου. Τι να σας πω; Και της έλεγα, αλλά…».

Ο πρώην συγκάτοικος του 39χρονου Ρουμάνου, που γνώριζε την Άννα που βρέθηκε μυστηριωδώς σε μια λίμνη αίματος, κλήθηκε από αστυνόμους για να δώσει στοιχεία και τους οδήγησε στον τάφο της.

Φως στις έρευνες της αστυνομίας αναμένεται να δώσουν τα δείγματα του DNA που έδωσαν σήμερα στην αστυνομία ο 16χρονος γιος της Μόνικα Γκιούζ και ο σύζυγός της προκειμένου να ταυτοποιηθεί το πτώμα που βρέθηκε τσιμεντωμένο στην Κυπαρισσία με τη 42χρονη.
Όλα όμως δείχνουν ότι πρόκειται για τη Μόνικα και έτσι αναμένεται έκδοση διεθνούς εντάλματος για τον 39χρονο σύντροφό της, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ έχει φύγει από τη χώρα μετά την εξαφάνισή της.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις