Σε αποκαλύψεις-σοκ έχουν προχωρήσει τις τελευταίες ημέρες Βρετανικές και Αυστραλιανές εφημερίδες, οι οποίες έδωσαν στη δημοσιότητα λίστα με περίπου 2 εκατομμύρια μέλη του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος τα οποία έχουν προσχωρήσει σε δυτικές τράπεζες, εταιρίες, πανεπιστήμια αλλά και πρεσβείες του Ηνωμένου Βασιλείου, Ινδίας, ΗΠΑ, Ινδίας, Αυστραλίας, Ιταλίας, Ελβετίας, Νέας Ζηλανδίας και Νότιας Αφρικής.
Μεταξύ των εταιριών που έχουν προσχωρήσει και μάλιστα υψηλές θέσεις τα μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας είναι και οι Pfizer & AstraZeneca, δηλαδή οι δύο φαρμακευτικές που «κατάφεραν»(;) και βρήκαν τα εμβόλια του κορωνοϊού και με τα οποία θα εμβολιαστούν και οι Έλληνες. Συγκεκριμένα υπολογίζεται ότι 123(!) μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος είναι στελέχη των δύο εταιριών.
Μάλιστα πριν λίγες ημέρες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε και σύσκεψη με στελέχη των δύο εταιριών, όπου συζήτησε τη «χαλάρωση» των κανόνων για τις εταιρίες βιοφαρμακευτικής στην Ελλάδα.
Η βάση δεδομένων με τα στελέχη του κόμματος διέρρευσε αρχικά στο Telegram, την κρυπτογραφημένη εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και πέρασε τον Σεπτέμβριο από έναν Κινέζο αντιφρονούντα στη Διακοινοβουλευτική Συμμαχία για την Κίνα (Inter-Parliamentary Alliance on China), η οποία περιλαμβάνει περισσότερους από 150 νομοθέτες σε όλο τον κόσμο που ανησυχούν για την επιρροή και τις δραστηριότητες της κινεζικής κυβέρνησης.
Λεπτομερής ανάλυση από του υλικού αποκαλύπτει ότι οι φαρμακευτικοί γίγαντες Pfizer και AstraZeneca - και οι δύο εμπλέκονται στην ανάπτυξη εμβολίων κορωvοϊού - έχουν στις τάξεις του 123 μέλη του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, ενώ το ίδιο ισχύει και για τη GlaxoSmith Klain.
Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
Εκτός από τα ονόματα των μελών, η βάση δεδομένων έχει τόπους, ημερομηνίες γέννησης, κινεζική εθνικότητα και σε ορισμένες περιπτώσεις διευθύνσεις και αριθμούς τηλεφώνου.
Τα μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας ορκίζονται να «φυλάξουν τα κομματικά μυστικά», να «πολεμήσουν για τον κομμουνισμό σε όλη τους τη ζωή» και να είναι πάντα έτοιμοι να «θυσιάσουν τα πάντα για το Κόμμα».
Αυτό που πρέπει να σημειωθεί πάντως είναι ότι σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας, υπήρξε ένας τουλάχιστον περίεργος συντονισμός οργανισμών, πανεπιστημίων και εταιρειών με τις πολιτικές της Κίνας, ξεκινώντας από την υποστήριξη του lockdown και καταλήγοντας μέχρι το «τσιπάρισμα» των ανθρώπων με QR code για να αποδεικνύουν ότι έχουν εμβολιαστεί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου