Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Κορωνοϊός και μπουζούκια: Τι αλλάζει για τον χορό στην πίστα και τα λουλούδια

Πολλοί επιλέγουν τα μπουζούκια για τη διασκέδασή τους, όμως ο κορωνοϊός φέρνει τα πάνω κάτω και σε αυτή τη μορφή διασκέδασης.

Ο υγιεινολόγος Κώστας Ντελέζος, μιλώντας στο Open, τόνισε ποια είναι τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα πρέπει να τηρηθούν στα κέντρα διασκέδασης προκειμένου οι θαμώνες να είναι ασφαλείς. «Υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες είτε είναι ανοιχτός ο χώρος είτε κλειστός. Στον ανοιχτό το χώρο είναι πιο διαχειρίσιμα τα πράγματα» ανέφερε ο κ. Ντελέζος.
Ο συνωστισμός δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση και κάθε τραπέζι θα μπορεί να έχει έως 6 καρέκλες.
Απαγορεύονται επίσης οι καναπέδες και ο χορός στις πίστες. Υπάρχουν ωστόσο και πιο πρακτικά ζητήματα όπως τι θα γίνει με τη ρίψη λουλουδιών στους καλλιτέχνες.
Κι όμως, σύμφωνα με τον κ. Ντελέζο υπάρχει πρωτόκολλο ακόμη και γι’ αυτό. Τα λουλούδια λοιπόν θα επιτρέπονται μόνο στα πόδια των καλλιτεχνών και όχι στο πρόσωπο

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις