Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Η ΆΠΑΤΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΌΡΙΟ

Ξέρεις τι δεν καταλαβαινω και με ενοχλεί πολύ ?
πως κόσμο ακόμα δέχεται και δεν καταλαβαίνει όλα αυτά που χρονιά συμβαίνει γύρο μας.

Αυτι συγκεκριμένη κλίκα που καταλάβανε εξουσια και τραπεζικό σύστημα, σύστημα υγείας, φυσικούς πόρους... σκοτωνουν με διαφόρους τρόπους κόσμο σε κάθε χώρα ...
μόλις καποιος αντιμιλησει και αντιδρά με κατά καποιο τρόπο γίνετε μια περίεργη δολοφονία η θάνατος

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, τότε μας είπαν ψέματα και μας σκότωσαν, όπως κάνουν τώρα.
ισπανική γρίπη 1918, Ασιατική γρίπη του 1957 και σήμερα ως covid 19.
πώς εξαπλώθηκε τόσο γρήγορα το 1918 και το 1957 όταν οι άνθρωποι δεν ταξίδευαν καν, τότε με ταχύτητες οπός σήμερα .

''Τον Φεβρουάριο του 1957 εντοπίστηκε ένα νέο στέλεχος γρίπης (Η2Ν2) στην επαρχία Γιουνάν της Κίνας. Μέσα σε δύο μήνες η γρίπη μετρούσε 250.000 κρούσματα στο Χόνγκ Κόνγκ από εκεί στη Σιγκαπούρη, στην Ταϊβάν και μετά έφτασε στην Ιαπωνία. Μέχρι τον Ιούνιο, η ασιατική γρίπη είχε μεταφερθεί σε 20 χώρες και σταδιακά έγινε παγκόσμια απειλή. Το εκκλησιαστικό συνέδριο που «μόλυνε» την Αμερική Στις 2 Ιουνίου 1957 εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα στην Αμερική σε ναυτικές βάσεις και αμέσως μετά στην Καλιφόρνια.''

Αυτός που μας ελέγχει γράφει και την ιστορία,
Οπότε, θα τους αφήσουμε ακόμα να γράφουνε αυτί ψεύτικη ιστορία ?, η θα είστε αυτός που θα γράφει την ιστορία και θα δημιουργεί την πραγματικοτητα άξια για ναι λεγόμαστε η άνθρωποι
Επειδή η αλήθεια πρέπει να είναι γνωστή, πρέπει να είναι γνωστή, ώστε οι μελλοντικές μας γενιές να μπορούν να θυμούνται τι συνέβη σήμερα και να μην επιτρέψουν να συμβεί ξανά.
Και αυτό αφορά κάθε χώρα.
Επειδή υπάρχουν άνθρωποι στην Ιταλία, στη Γερμανία, στη Γαλλία, στην Ελλάδα, στη Αμερική,στη Ρωσια,στη Βραζιλια στη Σερβία, που αισθάνονται τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Και οι κυβερνήσεις τους κάνουν το ίδιο πράγμα
Όποια και αν είναι αυτή η ατζέντα, είτε πρόκειται για ατζέντα παγκοσμιοποίησης, είτε για την ατζέντα μαζικών εμβολιασμών που είναι μέρος του ίδιου πρεπει να αντιδράσουμε
Αυτή είναι μια απόσπαση της προσοχής, αυτή είναι μια ψευδαίσθηση, που προσπαθούν να δημιουργήσουν για να σας αποτρέψουν να σας αποσπάσουν την προσοχή, ώστε να μην βλέπετε τι πραγματικά συμβαίνει.
Διότι αυτό που κάνουμε τώρα και τον επόμενες μήνες θα καθορίσει το αποτέλεσμα της ανθρώπινης φυλής και η ζωές μας εδώ .
Και δεν το λέω ότι είναι δραματικό ή μελοδραματικό, αλλά εσείς που γνωρίζετε τι κάνουν τα εμβόλια, εσείς που γνωρίζετε την ατζέντα ,πρεπει να αντιδράσουμε , Επειδή δεν υπάρχει κανένας άλλος.
Αλλά μαντέψτε τι?
σκοπεύω να είμαι γύρω, ξέρω ότι σκοπεύετε να είστε γύρω και εσείς, θα γράψουμε την ιστορία και θα ελέγξουμε την αφήγηση.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις