Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Δηλώσεις Ακάρ για την στρατιωτική επιχείρηση στο βόρειο Ιράκ

Ο Ακαρ ανέφερε πως οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους από τις περιοχές
Κλάδος Ελαίας, Πηγή Ειρήνης, Ασπίδα Ευφρατη ως την Ιντλίμπ, την Αν. Μεσόγειο και την Λιβύη και πρόσθεσε: “σε όλες τις περιοχές υποστηρίζουμε την Ειρήνη και την ηρεμία.όλοι μας με πρώτο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μας έχουμε πει πολλές φορές ότι σεβόμαστε την εδαφική ακεραιότητα και την πολιτική ενότητα όλων των γειτόνων μας”.
……
Μέχρι τώρα υπήρξαν εισόδοι στα λαγούμια και στις σπηλιές των τρομοκρατών και αυτές οι σπηλιές γκρεμίστηκαν πάνω στα κεφάλια τους. Από την αρχή της επιχείρησης ως τώρα καταλήφθηκαν 150 σπηλιές. 160 νάρκες και αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί αυτών των άθλιων, καταστράφηκαν. Κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός όπλων και πυρομαχικών. Μέχρι τώρα πάνω από 700 στόχοι χτυπήθηκαν από μονάδες αέρος και ξηράς μας.”
…..
19/6/2020
Σχ. : Δεκάδες χρόνια τώρα οι ίδιες δηλώσεις… Θα τους καταστρέψουμε… Χτυπήσαμε, καταλάβαμε θέσεις κλπ. Μόνο ανόητοι πια τα πιστεύουν. Ούτε καν γίνεται λόγος γεια νεκρούς εχθρούς. Προφανώς βομβάρδισαν τα βουνά…
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις