Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Βρέθηκε η περούκα και η τηλεκάρτα στο σπίτι της 35χρονης

Ως τη βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη, το πρωί της 20ης Μαΐου στην Καλλιθέα, θεωρεί η Αστυνομία την 35χρονη γυναίκα που
προσήχθη το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, όπως τονίζουν πηγές της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το OPEN, οι αστυνομικοί βρήκαν μία περούκα και μία τηλεκάρτα, η οποία πιθανόν να χρησιμοποιήθηκε στις τηλεπικοινωνίες της πριν από την επίθεση.

Η γυναίκα, η οποία είναι ηλικίας 35 ετών και προέρχεται, σύμφωνα με πληροφορίες από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον της Ιωάννας, φέρεται να εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο, σε πολύ κοντινή απόσταση στον χώρο εργασίας της 34χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει ομολογήσει την πράξη της και συνεχίζεται η κατάθεσή της, ενώ η προσαγωγή της έγινε από το σπίτι της στο Παγκράτι, την ώρα που ξεκινούσε για να πάει στη δουλειά της.

Τα κίνητρα της επίθεσης φαίνεται να είναι καθαρά προσωπικά.




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις