Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ... AB Βασιλόπουλος: Μια εικόνα για τη Γιορτή του Πατέρα ΜΕ ΜΠΙΚΟΥΤΙ μετέτρεψε τον μπαμπά σε «πριγκίπισσα» (BINTEO)

Για τη σημερινή Γιορτή του Πατέρα, η «ΑΒ Βασιλόπουλος» αποφάσισε να περάσει ένα μήνυμα που τελικά κατέληξε σε… hastag #boycott

Ακολουθώντας το μοτίβο της καμπάνιας της «Για ό,τι θέλεις να είσαι», δημοσίευσε μια εικόνα στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την οποία «τιμά» τους πατεράδες ακυρώνοντας την πατρική φιγούρα.
Στο εν λόγω καρέ, ένας πατέρας κρατά στην αγκαλιά του την κόρη του, την οποία έχει αφήσει πρώτα να τον μακγιάρει και να του βάλει κοκαλάκια στα μαλλιά, με τη λεζάντα «Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμα περισσότερα. Χρόνια πολλά!».
Καταργώντας το σεβασμό ενός κοριτσιού προς τον πατέρα, ακυρώνοντας το πρότυπο του άντρα που πρέπει να έχει στο μυαλό της, αφαιρώντας της το δικαίωμα να νιώθει ασφάλεια κάτω από την κηδεμονία ενός πιο ισχυρού από την ίδια, και στο βωμό της προπαγάνδας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, η ΑΒ Βασιλόπουλος έκανε μια διαφήμιση για λίγους και ανεγκέφαλους, που θεωρούν ως «πρόοδο» να «σπάζουν» τα στερεότυπα.
Το αποτέλεσμα; Οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ένα hastag #boycott.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις